StoryEditorOCM
PanoramaHazen Audel

Avanturist s ‘National Geographica‘ impresioniran Dalmacijom u spektakularnom videu: ‘Samo pogledajte ovo more‘

Piše Marko Njegić
25. srpnja 2024. - 14:58

"Ja sam Hazen Audel i ovo je moja hrvatska priča", govori zvjezdani američki avanturist i prezenter na "National Geographic" kanalu u uvodnim trenucima spektaklarnog filmića od šest i pol minuta koji je snimio u Dalmaciji. 

Audel je 2023. posjetio Dalmaciju i ostao impresioniran viđenim. Impresije je podijelio u filmiću prepunom sjajnih (po)morskih kadrova iz dronova i snimljenom na visokoj profesionalnoj razini "National Geographica", gdje se emitira njegova popularna emisija "Primal Survivor" u kojoj globalnom gledateljstvu otkriva neotkrivene dijelove svijeta.

Avanturist je posjetio Šibenik, Kornate, Krku... "Jedan od najljepših vodopada koje sam ikad vidio", izjavio je za Krku.

Njegova "hrvatska priča" uključuje i posjet Zadru, Vranskom jezeru, Braču, Splitu, Skywalku na Biokovu, Cetini, Neretvi, Stonu, Mljetu, Dubrovniku...  

"Hrvatska je mala zemlja, ali tako puna zadivljujuće povijesti i tradicije, nevjerojatne hrane i klime, najljubaznijih ljudi, a more... ‘wow‘, samo ga pogledajte. Volim Hrvatsku", zaključuje Audel u filmiću koji vjerno opisuju njegovo oduševljenje Dalmacijom.

image
YouTube screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 09:46