StoryEditorOCM
PanoramaPO FENG SHUIU

Ako stavite ove tri stvari u blagovaonicu, privući će sreću, blagostanje i ljubav! Zašto ne probati? Još su i korisne

Piše Mozaik SD
17. veljače 2024. - 07:00

Postoje različiti Feng shui simboli za koje se vjeruje da privlače novac, sreću i blagostanje, ali ovo je jedan od najjednostavnijih i najučinkovitijih.

Da biste ga unijeli u svoj dom, ne morate ići u specijalizirane Feng shui trgovine, već jednostavno otići do prve tržnice, jer je čarobna stvar koja privlači blagostanje u blagovaonicu zapravo: košara s voćem!

Voće je simbol slatkoće i obilja iz prirodnog svijeta, stoga simbolizira blagostanje, novac i rast. Čak i u moderno doba, azijske obitelji kupuju ovo voće kao dar tijekom raznih proslava, jer se vjeruje da privlači povoljnu i sretnu energiju tijekom cijele godine, piše Krstarica.

Blagovaonica je prostor u kojem se poslužuje hrana i okuplja obitelj a, prema Feng shuiju, jedan je od najvažnijih sektora u domu za privlačenje novca i blagostanja.

Zato mnogi Feng shui stručnjaci preporučuju da na blagovaonskom stolu imate košaru punu voća, kao simbola energije obilja i blagostanja.

No, svaka vrsta voća ima posebno značenje, a ove tri su najmoćnije, navodi Krstarica.

image
/Shutterstock

Naranča: simbolizira yang energiju Sunca. Vedra je, vesele boje i podiže energiju u svakom prostoru, a vjeruje se da ga čisti od negativnih vibracija. Osim toga, narančasta se u feng shuiju uspoređuje sa zlatom, pa privlači bogatstvo i sreću.

Šipak: sa svojim brojnim sjemenkama, šipak tradicionalno predstavlja obilje i plodnost. Crvena boja je također povezana sa srećom i zaštitom.

Breskva: U feng shuiju postoji nešto što se zove "sreća u cvijetu breskve", što povećava sposobnost da privučete romantičnog partnera. Dakle, breskve vam mogu pomoći da pronađete ljubav. Također se povezuju s dugovječnošću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:32