StoryEditorOCM
Panoramao tempora, o mores

Aida iz BiH dijeli muža s drugom: ‘Dala sam mu dozvolu, ugađa i meni i njoj, pijemo skupa, imamo i djecu s njim‘

Piše MOZAIK SD
12. svibnja 2023. - 18:37

Aida je iz Bosne i Hercegovine, na Kosovo je došla prije 37 godina i udala se iz ljubavi za tadašnjeg odabranika, a sadašnjeg supruga i tako postala albanska mlada i snaha, javlja N1.

Aida je ispričala svoju životnu priču. Odmah je rekla da na Kosovu muža dijeli s drugom ženom. Istaknula je kako je nakon 17 godina braka svom suprugu dala dozvolu da se oženi drugom ženom.

Kaže da joj je suprug omogućio dobar život. Njegova je obitelj dala jamstvo za nju i njezino uzdržavanje ako suprug ne održi riječ.

Njen suprug ima djecu s drugom suprugom, a najmlađa kćerka je dobila ime po svojoj prvoj bosanskoj supruzi Aidi.

“Lijepo se provodim na Kosovu, ne može biti bolje. Bilo je teško učiti, nije to kao u Bosni. Kad čovjek hoće, može svašta naučiti. Nitko se naučen nije rodio. Naučila sam i njihov jezik. Sudbina je bila takva. Muž ima drugu ženu. S drugom suprugom ima dva sina i kćer Aidu. Meni je lijepo. To je kod njih običaj”, rekla je.

Zatim je dodala:

“Imam svoje dvije kćeri, volim i tu djecu. S tom ženom se dobro slažem, bez problema. Pijemo zajedno, svi zajedno. Radimo zajedno. Nema ljubomore. Dao sam mu dopuštenje. Živimo pod istim krovom. Ako mi kupi nešto što mu kažem, onda kupi i njoj. Ni ona ni ja se ne smijemo ljutiti. Odgovara i meni i njoj. Oženio se drugom ženom prije 15 godina. Živim na Kosovu 37 godina, između Prištine i Prizrena", rekla je.

Dodaje da su u BiH ljudi veseliji, da se smiju i pričaju, dok su na Kosovu više šutljivi. Cijelu priču o Aidi možete pogledati u video prilogu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 12:13