StoryEditorOCM
Moj apartmanPristupačna praktičnost

Sve što ste oduvijek željeli u svojoj kuhinji IKEA sada nudi po novim, trajno nižim cijenama

Piše promo
27. svibnja 2024. - 13:10
Elegancijom i funkcionalnošću FINSMAKARE mikrovalna kombinirana pećnica zaslužila je dizajnersku nagradu Red Dot (999,00 €)

Tepaju joj da je srce – ili duša – svakog doma, govore da je najvažnija prostorija otkad je izmišljen koncept podjele naših kuća i stanova na zone različitih namjena, pa stoga ne čudi da zauzima i sve veći dio naših domova. Riječ je, dakako, o kuhinji, tom doista važnom dijelu domova, u kojoj se oslikava i tradicija i suvremenost, naša svakodnevna kultura i navike, ali i živimo li kao samci ili u višečlanoj multigeneracijskoj obitelji – jer sve se to može zaključiti već na prvi pogled u naše kuhinje.

U skladu sa svojom željom da kupcima i klijentima bude što pristupačnija, IKEA je u posljednjih nekoliko mjeseci, u nekoliko valova novih, trajno nižih cijena, učinila pristupačnijima i elemente za kuhinje. Među ukupno više od 4000 proizvoda s nižom cijenom nemali je broj pojedinačnih elemenata, dijelova i dodataka koji će vam pomoći da kuhinja postane centar doma, mjesto okupljanja obitelji i prijatelja, izvor istinskih užitaka.

Modularna rješenja

Kuhinje IKEA modularne su, što znači da njihov konačni izgled i veličina ovise samo o raspoloživom prostoru i – vašoj mašti. METOD/MAXIMERA elementi, fronte i gotovi sustavi, kao i linija ENHET neograničeno su fleksibilni, tako da se u konačnici može kreirati kombinacija u milimetar idealna za vaš dom i vaše navike, a bojama i stilom usklađena s ostatkom namještaja. I, naravno, sve to možete napraviti online, putem IKEA planera za kuhinje.

image

ENHET zidni element s vratima i dvije police olakšava organizaciju (47,00 €)

Prostor za odlaganje

Imamo li ili nemamo smočnicu podosta utječe i na organizaciju cijele kuhinje. U oba slučaja tu su brojna rješenja koja će pomoći da sve stvari budu uredno posložene i uvijek lako dostupne. KUNGSFORS sustav ovjesnih šipki na koje se mogu postaviti različite police, pa čak i element za cijeđenje suđa, dobro izgleda kao otvoreni kuhinjski element, a jednako će dobro poslužiti i za organizaciju smočnice.

image

Uz KUNGSFORS element za organizaciju lako je uvesti red u kuhinju (100,95 €)

Tehnika je (jako) važna

Postoje stvari na kojima ne treba štedjeti prilikom uređenja, a IKEA kaže da je to ipak moguće. Govorimo o kuhinjskoj tehnici – FINSMAKARE pećnica na vrući zrak, SKÅLAN plinsko te manje ili veće LAGAN indukcijsko kuhalište, MATÄLSKARE mikrovalna pećnica, kao i nekoliko vrsta ugradbenih ili samostojećih napa, među kojima je posebno interesantna UNDERVERK ugradbena – sve to ima novu, nižu cijenu.

image

MATÄLSKARE mikrovalna pećnica od nehrđajućeg čelika (299,00 €)

Kuhinja s eko-smislom

Želimo živjeti održivo, a najmanje što možemo učiniti na tom putu u bolje sutra jest pravilno razdvajati otpad. HÅLLBAR rješenja omogućavaju da preko noći postanete odgovoran i ekološki svjestan građanin, higijenska su, nadasve praktična i ima ih u raznim kombinacijama, već prema vašim potrebama i mogućnostima, odnosno veličini vaše kuhinje.

image

Razvrstavanje je jednostavno uz HÅLLBAR potporni okvir za kante za razvrstavanje otpada (25,00 €)

image

UNDERVERK ugradbena napa osvaja elegancijom (299,00 €)

Detalji čine život ljepšim

I kad imate sav namještaj, vrijeme je za detalje: HULTARP šipke i police kako bi vam sve bilo nadohvat ruke, UPPDATERA elementi koji će vam pomoći u organizaciji (nerijetko pretrpanih) ladica, ili zgodne i efektno oblikovane košarice RISATORP u nekoliko boja – sve su to "pomagači" koji boravak u kuhinji čine ugodnijim, ljepšim, zabavnijim – kuhali samo za sebe ili za veliko društvo.

image

Pribor za jelo je na mjestu uz UPPDATERA umetak (4,99 €)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2024 09:16