StoryEditorOCM
Moj apartmanTelemach podržava kvalitetne usluge iznajmljivača

Briga manje za poslovanje iznajmljivača apartmana

Piše PROMO
27. svibnja 2024. - 09:18

Uključite uslugu brzog interneta i TV kanala za svoj apartman za samo 0,48 eura po danu

Iznajmljivači apartmana u Hrvatskoj mogu bezbrižno turistima ponuditi super brzi internet i mnoštvo TV kanala i to uz jednu veliku novost – TV usluga je moguća na više TV uređaja odjednom.

Instalacija je brza, a usluga je dostupna ne samo bilo gdje na Jadranu nego i u ostatku Hrvatske.

Tomislav Šarić, Izvršni direktor sektora prodaje privatnim korisnicima Telemacha kaže da su tražili način kako iznajmljivačima pomoći da imaju jednu brigu manje dok rade na uspješnoj turističkoj sezoni.

- S našom ponudom omogućili smo iznajmljivačima da mogu unaprijed isplanirati ukupni trošak usluge interneta i TV kanala onako kako to standardno rade, po danu - naglašava Šarić.

Usluga uključuje super brzi pristup internetu za koji nije potreban nikakav priključak, žica, parica ili optika. Router u apartmanu se na internet spaja preko mobilne mreže. Samim tim vlasnici apartmana ne moraju brinuti koliko su udaljeni od telefonske centrale.

U paketu dolazi neograničen pristup internetu. Pri tome, 500 GB prometa ide po maksimalno dostupnoj brzini, a zatim turisti mogu nastaviti nesmetano surfati, bez rizika od novih troškova za vlasnike apartmana, ali po nižoj brzini interneta.

- Instalacija interneta je vrlo jednostavna. Router s WiFi-jem se uključi u struju i postavi bliže prozoru za najbolju vezu prema našoj mobilnoj mreži, i to je to - kaže Šarić.

Uz internet, tu je i TV usluga koja uključuje više od 200 TV kanala na preko 20 jezika. Šarić navodi da su pazili uvrstiti najbolje TV kanale iz država odakle turisti dolaze u Hrvatsku kako bi se osjećali što ugodnije. Za razliku od interneta, TV kanali se u apartman primaju preko satelita.

- Željeli smo da su vlasnici apartmana bezbrižni oko kvalitete TV signala koje imaju njihovi turisti pa taj signal ne ovisi o opterećenosti interneta u sezoni već ide preko satelita - tumači Šarić.

Navodi da je instalacija za prijem TV signala brza i fleksibilna. Satelitska antena postavlja se na vanjski dio apartmana u dogovoru s iznajmljivačima.

- Telemach postavlja satelitsku antenu gdje iznajmljivači žele - na krov, zid ili balkon, a instalaciju rade naši lokalni timovi. Cijena instalacije je simboličan 1 euro u slučaju ugovorne obaveze, a u tom slučaju dodatna je prednost što svi novi korisnici prva tri mjeseca plaćaju naknadu samo 1€ mjesečno.

Zbog preferencija iznajmljivača u pogledu razmještaja dodatnih televizora u apartmanima i njihove udaljenosti od satelita, cijena instalacije može varirati.

- Pri postavljanju antene i instalaciji pazi se da se očuva vanjski izgled objekta i da, ako postoje dodatni troškovi, oni budu minimalni - naglašava Šarić.

Telemach kompletnu uslugu interneta i TV kanala može isporučiti u roku 48 do 72 sata bilo kojem iznajmljivaču neovisno bio u središtu Poreča, Zadra, Hvara i Dubrovnika ili na Prviću, Visu i Cresu.

- Svi znaju da na otocima život diktiraju vozni redovi trajekata i da timovi moraju organizirati svoj dolazak unaprijed. Čim imate potvrđene rezervacije smještaja, javite se odmah da vas lokalni tim može staviti u svoj raspored obilaska terena na onaj dan kad vama to odgovara - kaže Šarić.

Izračun po danu od samo 0,48 eura dnevno Telemach je napravio na temelju izračuna za četiri apartmana u što su uključene četiri nezavisne TV usluge i jedna usluga interneta za sva četiri apartmana. Po tome je ukupni mjesečni trošak za internet i TV kanale u sva četiri apartmana 58,10 eura mjesečno, odnosno samo 0,48 eura dnevno.

Šarić dodaje da se iznajmljivači za sva pitanja mogu javiti Službi za korisnike Telemacha na besplatan broj 0800 555 500, preko kojeg mogu riješiti podnošenje zahtjeva i uključenje, ali i izravno osobi koja im je napravila instalaciju.

- Išli smo za tim da imate ‘svog čovika’ u Telemachu, i ako što treba da se toj osobi možete javiti jer cilj nam je da imate jednu brigu manje i što uspješniju sezonu - zaključuje Šarić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 23:42