StoryEditor
ModaJOKER FASHION

Začinite Valentinovo bojom ljubavi i strasti        

Piše JFP
7. veljače 2020. - 13:26

S crvenom bojom nema kompromisa: ili je obožavate ili ne volite. Crvena je jaka, primjetna, emocionalno intenzivna, nekima previše agresivna, a drugima boja s energijom, stavom. Stavom koji upozorava, koji kaže: „Primijeti me, moćna sam“.
No, i oni koji se s crvenom baš ne slažu trebali bi ponekad riskirati i okusiti dobrobiti kojeg komada u ovoj boji, boji koja grije dušu i tijelo – pogotovo u vrijeme ljubavi, oko Valentinova.

torba See by Chloe, Karla - 2450 kn suknja Imperial - 440,30 kn majica Comma - 223,60 kn cipele Mass - 299 kn naušnice Mango - 99,90 kn

Ako ste početnici, započnite s modnim dodacima u crvenoj boji – crvena torbica, pojas ili elegantne crvene cipele izvanredan su akcent vašim svakodnevnim outfitima, bez obzira na to u kojim ih nijansama slagali. Čak i običan jeans uz crvene cipele visoke pete počinje izgledati kao uzbudljiv komad odjeće, tolika je moć dobro odabranog crvenog detalja.
Istraživanja potvrđuju da je sindrom seksi „žene u crvenom“ sasvim utemeljen u znanosti: pogled na crvenu boju u sugovornika podiže tlak i djeluje kao afrodizijak. Stoga, ukoliko ste modno hrabriji i želite „začiniti“ večer, razmislite o total crvenom izdanju, poput ovih koje vam predlažemo u Joker Fashion Portfoliu.

kardigan Naf Naf - 347,40 kn torba Kaporal, Kruna mode - 300 kn naočale Valentino - 1500 kn ruž Dior, Anabella - 289 kn

Pretražili smo trgovine u Jokeru i pronašli najupečatljivije komade kojima možete osvježiti svoju garderobu i početi ih koristiti kao tajno „oružje“. A kako će modna sezona pred nama biti karakteristična po odjeći od kože u neočekivanim bojama, razmislite o kožnoj ili eko-kožnoj suknji u najstrastvenijoj boji kao jednoj od atraktivnih novosti u vašim outfitima.

#JOKER FASHION PORTFOLIO

Izdvojeno

02. srpanj 2020 21:32