StoryEditor
ModaLace&Leather

Viktorija Đonlić Rađa predstavlja kožne narukvice brenda Brainstorm by mm

Piše PSD.
24. studenog 2014. - 15:52
'Kada ne znam što odjenuti, onda nosim čipku', jednom je izjavila Carine Roitfeld, slavna stilistica, bivša urednica francuskog izdanja magazina Vogue, ikona stila i jedna od nautjecajnijih žena svijeta mode.

Upravo su slavna Francuskinja i čipka, šupljikavi ručni rad iz doba renesanse, bili nadahnuće za zimsku koleciju brenda Brainstorm by mm.Kolekcija 'Lace&Leather' sastoji se od kožnatih narukvica  na koje su našivena čipkana slova (Lace&Leather Letter), čipkana srca (Lace&Leather Love), čipkani tabletić (Lace&Leather Merlo) i čipkani leptiri (Lace&Leather Butterfly).

Nakon velikog uspjeha s kožnatim trakama 3u1 (narukvica, remen i držač za naočale) s ispisanim stihovima pjesme 'Prijateljice' i riječi 'Ljubav' na deset svjetskih jezika, za koje su ambasadorica bile glazbena zvijezda Severina i top model Helena Šopar, Brainstorm by mm i dalje ostaje vjeran kožnatoj galanteriji i prijateljskim suradnjama.  

Čipka u kombinaciji s kožnatim narukvicama kolekcije 'Lace&Leather' dala je cijeloj priči romantično-rokerski štih, a zaštitno lice je atraktivna Splićanka Viktorija Đonlić Rađa, supruga i majka, bivša missica i pjevačica s istančanim ukusom za modu. Za njenu se frizuru ovom prilikom pobrinula Tanja Kustrović za Keune Akademiju.

Nova kolekcija napravljena je u limitiranoj ediciji, a narukvice po cijeni od 300 kuna dostupne su u Croatian Design Shopu 'TakeMeHome' u Tomićevoj ulici 4 i Nicolas Concept Storeu u Vlaškoj ulici 8 u Zagrebu te buticima Karla u Splitu, Rijeci i Dubrovniku.

psd,  foto: Goran Matijašec


item - id = 254497
related id = 0 -> 266973
related id = 1 -> 265761
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2021 14:13