StoryEditor
ModaJOKER FASHION

Vandal Shop - omiljnena trgovina streetwear fanatika

Piše JFP
7. siječnja 2020. - 12:45

U petnaest godina postojanja, Vandal Shop se etablirao kao jedinstveno mjesto kupnje za sve streetwear fanatike, a s posebnom pažnjom prema najaktualnijim muškim kolekcijama.

 

džemper Thor Steinar - 519,20 kn

Kao zastupnici za Thor Steinar, Adidas, Yakuza Premium, Fred Perry, Gola, Alpha industries, Merc, PitBull West Coast, Mafia&Crime, Deejo, Ben Sherman… Vandal Shop odabirom brandova i modela i svojim sloganom „Choose Your Style“ označava pripadnost modernom „urbanom plemenu“ koje se ne boji pokazati svoj identitet.

 

image
Promo

jakna Alpha Industries - 979,30 kn

Stoga nije ni čudno da je ova trgovina na prvom katu centra Joker s godinama postala prvi izbor i svojevrsno mjesto prepoznavanja i okupljanja mladih, modno definiranih muškaraca i žena – bilo da je riječ o sportskom, military, casual ili hardcore streetstyle-u. Od sportskih tenisica i sunčanih naočala do military jakni i čizama, Vandal shop je posvećen „od glave do pete“ lookovima za moderne žene i muškarce.

 

jakna Napapijri - 1394,10 kn

A forte zimskih sezona oduvijek su za Vandal bili outerwear komadi – zimske jakne ili parke prestižnih brandova poput Alpha Industries, Thor Steinar, Pit Bull West Coast i drugih ovih su dana, zajedno sa ostatkom zimskih kolekcija, na velikim popustima, pa je pravo vrijeme za obnovu ključnih komada sezone. Zima je, podsjetimo se, kalendarski tek započela!
Vašu dnevnu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio

#JOKER FASHION PORTFOLIO

Izdvojeno