StoryEditor
ModaLijepe žene

Splićanka s kolegicom provokativno pozirala, sasvim nam je jasno tko je 'grešnica', a tko 'svetica': pogledajte kakva je bila atmosfera na sinoćnjem 'pink carpetu'

Piše Silvija Melić
19. travnja 2018. - 18:05
pjesma_godine11-310118

Okrugli, dvadeseti rođendan popularnog magazina “Cosmopolitan” okupio je brojna poznata lica koja su rado pozirala na 'pink carpetu'u društvu svojih prijatelja ili partnera kako bi svoje Instagram pratitelje razveselili kojom fotkom.

Kao i uvijek, domaće zvijezde pobrinule su se da je svaki detalj na mjestu kako bi zasjali na tulumu ovog prestižnog časopisa. Neki su došli u solo varijanti, drugi pak u paru kao što su Maja Šuput i njezin zaručnik Nenad Tatarinov koji su se, kao i uvijek skockali od glave do pete. Pohvalili su se i skupocjenim torbicama, pa je Nenad nosio Yves Saint Laurentovu, a Maja onu s potpisom Chloe. Njezina roza haljinica oduzimala je dah uzvanicima, ali i njezine istrenirane noge.
 

 

Celebrating tonight @cosmopolitanhrvatska 🎉🎉🎉 think pink baby 💖💖

A post shared by majasuput (@majasuput) on


Uspjela se fotografirati s Jelenom Rozgom koja je pozirala u jarko žutoj haljini koja je oduševila njene nazočne kolegice. "Sinner & Saint" ("Grešnica i svetica") , stoji u Majinoj Instagram objavi, a u ovome slučaju sasvim nam je jasno tko je zaslužio koju ulogu. Majina haljinica otkriva i više nego što pokriva, dok je Rozgina oprava nešto 'pristojnija'.  
 

 

Sinner & Saint 👯‍♀️

A post shared by majasuput (@majasuput) on


Na rozom tepihu zablistale su i voditeljica Marijana Batinić i mlada pjevačica Mia Dimšić.  
 

 

About last night... @marijanabatinic

A post shared by Cosmopolitan Hrvatska (@cosmopolitanhrvatska) onNa zabavu je svratila i Ella Dvornik.

Lijepa pjevačica Maja Bajamić napravila je pauzu od vježbanja za nadolazeću epizodu showa “Tvoje lice zvuči poznato” te pokazala svoju zanosnu figuru i ljepotu. Zabavile su se i dobro odjevene Jelena Veljača, Mirna Maras, Vanja Halilović i Antonija Stupar Jurkin.

 

#happybirthday #cosmopolitan #🎉🎊🎉🎊🎉🎊 🦋

A post shared by Maja Bajamić (@majabajamic) on

 

 

#COSMOPOLITAN#JELENA ROZGA#MAJA šUPUT#ELLA DVORNIK#MARIJANA BATINIć#ANTONIJA STUPAR JURKIN#JELENA VELJAčA#VANJA HALILOVIć#MIRNA MARAS#MAJA BAJAMIć

Izdvojeno