StoryEditorOCM
ModaSvjetski raritet

U ponovno otvorenoj i preuređenoj trgovini Zara u Mall of Splitu više nema čekanja u redu, a evo i zašto!

Piše Promo
9. srpnja 2020. - 12:39

Trgovina Zara u trgovačkom centru Mall of Split danas je u 09.00 sati otvorila svoja vrata za posjetitelje. Nova Zara trgovina smjestila se je na 1. katu trgovačkog centra Mall of Split, te se prostire na gotovo 2400 m2 uređenih prema najnovijoj varijanti koncepta koji se naziva Soft.

Najnovija varijanta koncepta uređenja Zara trgovina, Soft, prva je takva varijanta u Hrvatskoj i jedan je od koncepata koji se rijetko gdje u svijetu može vidjeti. Posebna važnost prilikom uređenja posvećena je oblicima namještaja koji su načinjeni od prirodnih materijala i u nijansama boje drva kao i boje pijeska.

Cjelokupno uređenje stvara prirodan, topao i ugodan ambijent. Novouređeni prostor priča novu modnu priču i poziva kupce da kao nikada prije uživaju u iskustvu kupovine. Prilikom posjete trgovini kupci će moći uživati u novim kolekcijama na ženskom, muškom i dječjem odjelu kao i preuzimati pakete naručene putem online trgovine na stranici www.zara.com i to samostalno, putem najnovije tehnologije i bez čekanja u redu.

Nakon skeniranja QR koda sustav u svega nekoliko sekundi isporučuje narudžbu kupcu. Potpuno automatizirani sustav za preuzimanje online narudžbi također predstavlja novi korak u integriranju trgovina i internet prodaje. Zara je dio Inditex grupe (uz brandove Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home i Uterqüe). Brand u ovom trenutku ima 10 trgovina u Hrvatskoj od kojih se 2 nalaze u Splitu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2023 10:48