StoryEditor
ModaSklad u paru

Savršeno usklađeni: Milanović i supruga Sanja 'ljubili' su se estetski i grlili na pozornici, modno su izdominirali Kolindu Grabar-Kitarović i Jakova

5. siječnja 2020. - 23:43

Sjajna večer za Zorana Milanovića. Nakon duge i teške kampanje, kako ju je i sam nazvao u svome pobjedničkome govoru, nekadašnji je premijer ostvario cilj i zasjeo na predsjedničko mjesto.

Pobjedu je slavio u svom stožeru, a na pozornicu se popeo sa suprugom Sanjom Musić Milanović. Lijepa liječnica i večeras je izgledala, po običaju, savršeno dotjerano, a odjećom se uz to "ljubila" s muževim modnim odabirima.

Crvena Milanovićeva kravata i crno odijelo preslikali su se tako na njenu crvenu suknju i crnu bluzicu. Modni sklad novog predsjednika i supruge ipak je bio samo uvertira u nježne zagrljaje koje su izmijenili na pozornici. 

U stožeru pak Kolinde Grabar-Kitarović nije bilo slavlja, pa ni izmijenjivanja nježnosti. Bivša predsjednica koja je ulazak u drugi krug izbora proslavila snažno se grleći sa suprugom Jakovom, večeras je stigla u jednom od svojih uobičajenih izdanja, no u svom je govoru najprije zahvalila upravo suprugu.

O modnom skladu može se i ovdje govoriti. No pobjednička je strana ipak, i u modnom pogledu, bila dominantnija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

14. rujan 2020 08:16