StoryEditor
ModaNema tko nije bio

Revija Matije Vuice okupila masu poznatih faca: Sloković stigla u neočekivanom izdanju, iznenadila je i Pišek, a jedna Šibenčanka nas je oduševila

Piše J.V.
17. lipnja 2018. - 15:18
vuica_revija4-160618

Kad kažemo da je sinoćnja revija Matije Vuice privukla brojne poznate face, ne pretjerujemo. Nema tko se od 'društvene kreme' nije ukazao u dvorcu Trakošćan, gdje se 'spektakl' održavao, kako bi upratio kreacije koje je Vuica pripremila. 

Haljine su, kao i dosad, redom oduševljavale goste prvih redova, koji su mogli baciti izravan pogled na bogate materijale, šljokice i poluprozirnu čipku na tragu Elieja Saaba. Nema sumnje da ćemo na događajima koji slijede gledati naše dame upravo u njima, izgledale su naprosto oduševljene.

Vuici su podršku naime došle dati mnoge poznate Hrvatice. Neke od njih gotovo da nismo prepoznali; Jadranka Sloković svoje je tamno odijelo za poseban događaj zamijenila bijelim, a tako blještava od glave do pete, bila nam je - neprepoznatljiva.
I svježija, moramo dodati. Osim nje, dašak svježine donijela je i najpoznatija Šibenčanka na malim ekranima, Anonija Blaće u jumpsuite-u tropskog uzorka koji joj je na ten i frizuru pristajao savršeno.

Nije nam ni Zrinka Cvitešić odavno bolje izgledala, a s njom je Matija, kao sa svojom muzom, i prošetala na kraju revije. Haljina koju je nosila odlično joj stoji, a sve, od materijala do kroja, vrišti Vuičino ime. Puderaste nijanse, romantična čipka i silueta koja naglašava ženski oblik 'pečat' su naše kreatorice, uvijek, pa i ovoga puta.

'Outfitom' je iznenadila i Nikolina Pišek. Toplu ljetnu noć nije iskoristila kako bi prošetala sandale, već je na pomalo otkačenu haljinu odjenula možda najglomaznije tenisice koje je mogla odabrati. Prva poludjela za tim trendom na našim prostorima, kao i obično, a ne sumnjamo da će uskoro i ostali za njom.

Rekvizit večeri bila je kruna koju su nosile manekenke, ali i pokoja poznata dama. Indira Levak poigrala se 'dodatkom', u haljina-odijelu na šljokice iz Zare, za kojom su već poludjele sve trendseterice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2021 15:07