StoryEditor
Modapoklon čitateljima

Raskošno blagdansko izdanje Stila ovoga četvrtka uz Slobodnu Dalmaciju

Piše PSD.
16. prosinca 2014. - 16:19
Blagdanska groznica se zahuktava - planiraju se božićne i novogodišnje zabave, biraju svečani stylinzi za nadolazeća slavlja, kupuju se pokloni i još pokoji detalj za toplu, svečanu atmosferu u domu.

Mirisi domaćih kolača već se šire iz domova, traži se najkvalitetniji bakalar i vino koje će se najljepše sljubiti uz glavno jelo vaše svečane trpeze...

Kako bi dani pred nama što sretnije i veselije, naše smo čitatelje odlučili obradovati posebnim, velikim blagdanskim izdanjem Stila koji vas ovog tjedna na kioscima očekuje već u četvrtak, 18. prosinca.Na čak stotinu stranica, posebno izdanje Stila donosi niz modnih i kozmetičkih prijedloga za slavljeničke dane, veliki popis idealnih poklona za velike i male, brojne slasne recepte koje su nam otkrili najpoznatiji dalmatinski gastro stručnjaci, a tu je i veliki vodič za savršenu blagdansku atmosferu, uz popis najljepših božićnih filmova i pjesama.

U raskošnom blagdanskom izdanju Stila otkrijte i tko su bile najbolje odjevene osobe u 2014. godini, što je u modnom svijetu obilježilo godinu za nama te kako poznate osobe iz domaćeg javnog života planiraju provesti blagdane i čemu se nadaju u nadolazećoj 2015....Također, u suradnji s našim partnerima, organizirali smo veliko blagdansko darivanje za čitatelje.

Sve to, i puno više, očekuje vas uz 'Slobodnu Dalmaciju' ovog četvrtka, u novom broju Stila koji vam poklanjamo uz najljepše blagdanske želje. Sretni vam i veseli blagdani!

psd

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 11:16