StoryEditor
ModaU REŽIJI SPLIĆANINA

Poznate Hrvatice pokazale da znaju što je hit detalj sezone, bilo ga je u svim izvedbama: je li Snježana Mehun u pokušaju ipak bila malo smiješna?!

Piše M.K.
9. travnja 2019. - 11:18

Splićanin Tonči Šundov je uspio modno očarati Zagreb, Zagreb Fashion Destination u njegovoj režiji sinoć je privukao silu poznatih lica u Tvornicu kulture, gdje je održana prva večer modne manifestacije o kojoj s komplimentima pišu svi modni portali.

Na ZFD-u će se ove godine predstaviti čak 14 dizajnera, a sinoć je publika pljeskala kreacijama s potpisom Lokomotive by Lana Puljić, Callegarija, Dore, Identity by Igor Djuga, Bubabu Design by Gorana Milaković, Anovi by Ivona Glavaš i Stolnik.

U modnoj poslastici došle su uživati mnoge viđenije Hrvatice, koje su usput pokazale da znaju da je žuta boja - modni imperativ sezone.

Vidjelo se to na modnoj pisti, ali i u sjajnoj modnoj kombinaciji uvijek zanimljive glumice Barbare Nole.

Domagoj Štimac iz modnog dua Twins bio je žuto odvažan, koliko smo od njega navikli.

Sa žutom se poigrala i Snježana Mehun, no nismo sigurni da su ove žute "soknice" bile najsretniji izbor. Ali modna poduzetnica je, sudeći po osmijehu, bila zadovoljna...

Drugi dan Zagreb Fashion Destinationa rezerviran je za Lulu Couture by Martina Tutić, Martinu Herak, Laardesign, Les Emaux, Karaka Design, Sani Design i Delight by Ivan Fiščić. 

#MOZAIK#SNJEŽANA MEHUN#ZAGREB FASHION DESTINATION

Izdvojeno

06. srpanj 2020 21:12