StoryEditor
Moda'DIMENSIONS' IMA STILA

Ove rasplesane cure ne trebaju 'ni take, ni frizure': festivalska moda nije glamurozna, naše fotografije pokazuju zašto je obožavamo

Piše M.K.
1. rujna 2018. - 00:34
dimensions00

Pulski Dimensions Festival po mnogočemu je izniman. Održava se na tri lokacije, u pulskoj Areni, gdje je festival ove godine otvorio moćni Kraftwerk, na tvrđavi Punta Christo i na onom najopuštenijem stageu zvanom The Beach.

Naše fotografije svjedoče o sjajnoj, ugodnoj, opuštenoj atmosferi mna plaži u predvečerje i na večeri čija je glavna zvijezda britanska jazz grupa Sons of Kemet.

Događaji poput ovog uvijek podsjete na sve razloge zbog kojih je festivalska moda toliko omiljena, jer utjelovljuje sve ono što znači opuštenost, nepretencioznost, ugodu.

Nenadmašno privlačne su prilike poput ovih, koje isključuju štikle i isfenirane frizure, a daju akcent na ležerna izdanja, pogodna za izležavanje u hladu i skakanje u prvim redovima.

Jednostavne, lepršave haljinice, topići sa suknjicama, neizostavni šorcevi pa i, u ovoj opciji, apsolutno prihvatljivi kupaći kostimi ono su što čini događaje poput Dimension Festivala modno neodoljivim...

#FESTIVALSKA MODA#DIMENSIONS FESTIVAL

Izdvojeno

08. srpanj 2020 07:10