Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
Modanezaobilazni modni dodatak

Ogrnite se daškom luksuza i uživajte u toplom zagrljaju pašmine

Piše PSD.
2. prosinca 2013. - 11:24
Raskošna  i zanosna  pašmina  opravdano nosi titulu kraljice svih šalova. Nezaobilazni  je modni dodatak u predstojećim zimskim danima jer, ne samo da odlično grije, već i osvaja neograničenom transformativnom moći, neusporedivom udobnošću i kvalitetom.

Upravo takva je prelijepa Freywille pašmina s dva lica. Izrađena od najfinije prirodne kašmirske vune i svile, ističe se   nježnošću i  vrhunskom izvedbom ručnog tkanja.

Kašmirska vuna za Freywille pašmine dobiva se od himalajskih koza čija je dlaka na glasu kao vrlo vrijedna i skupocjena jer je karakteriziraju mala težina i svilenkasti sjaj, a uz to je i odličan izolator topline.

Pored iznimne kvalitete, Freywille pašmina  se izdvaja i po originalnom  umjetničkom dizajnu. Intenzivne i jarke boje  diskretno otkrivaju  filozofsku poruku  koju nosi motiv Sfinge, simbol  kreativnosti i mašte.

Bezbroj je načina na koji možete nositi ovo nježno Freywille umjetničko djelo: opušteno vezano oko vrata, elegantno prebačeno preko dekoltea ili blago spušteno na ramena, stoga se ove zime ogrnite daškom luksuza i uživajte u toplom zagrljaju omiljene pašmine.
#FREYWILLE#PAšMINA

Izdvojeno