StoryEditor
ModaJOKER FASHION

Odredite modnu ‘vibru’ sezone novom proljetnom torbom

Piše JFP
14. veljače 2020. - 14:35

Novu modnu sezonu je, složit će se mnogi, najbolje otvoriti novom torbom. Iako je nazivamo modnim dodatkom, torba modno znači puno više od dodatka – nova torba će odrediti cijeli naš outfit, nekima i atmosferu cijele garderobe u pojedinoj sezoni. A proljetna modna sezona donosi, kao i obično, niz noviteta i poneki nastavak trenda od proteklih sezona.

torba s kolutom Liu Jo - 1010 kn torba s crnim lancem Carpisa - 229 kn prošivena torba Mango - 249,90 kn haljina Imperial -1199 kn

U fokusu su, uz proljetne pastelne boje, sve nijanse smeđe kao blaže i zanimljivije inačice crnog klasika – retro boja konjaka, karamele, svijetli oker ili „drvenastiji“ tonovi, pogotovo ako su u finom antilopu, na torbi su must have, kao i oversize alke i kolutovi koji nerijetko služe kao ručke. I dalje volimo vidjeti teksturu, odnosno prošive na torbicama, pogotovo one koji evociraju klasični ‘Chanel look’.

torbica Liu Jo - 1160 kn naušnice Mango - 23,90 kn jeans Mango - 249,90 kn

Da, chic je imati damsku torbicu, ali ako niste spremni barem donekle prilagoditi svoje outfite i izaći iz sportskih kombinacija, bolji ćete efekt postići torbom sa sportskom ručkom, koje su i dalje predmet naših želja, kao praktična i manje obvezujuća inačica male damske torbice.

torba s.Oliver - 319 kn džemper Mango - 199,90 kn

Svjetske modne kuće natječu se već neko vrijeme u smanjivanju veličina svojih najtraženijih modela do (zabavnog) apsurda, ali, ruku na srce, ‘baby’ torbice u svakodnevnom životu možemo koristiti samo kao novčanik ili modni dodatak – torbici.  Nas, ‘obične’ žene koje u torbi nosimo pola života, puno će više razveseliti veliki povratak medium-size torbi klasičnog četvrtastog ili razigranijeg vrećastog oblika.

crvena torbica Aledona - 1890 kn crna torbica Liu Jo - 1010 kn haljina Liu Jo - 1310 kn
 

Izdvojeno

10. kolovoz 2020 18:52