StoryEditor
ModaU SVIM OPCIJAMA

MOST-ova zastupnica u zadnje se vrijeme ne odvaja od mini haljina: evo kako ih Sonja Čikotić kombinira s omiljenim čizmama

Piše M.K.
15. siječnja 2019. - 18:36
sabor00

"Kada vam ponude mjesto u raketi, ne pitate koje je sjedalo, jednostavno se ukrcate, jer vjerujete. Tako ja vjerujem u projekt za bolju budućnost Hrvatske, a to predstavlja Most" - srčano je ove godine u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju govorila MOST-ova saborska zastupnica Sonja Čikotić, koja je "vatreno" ušla i u novu godinu političkog angažmana, pojavivši se u Saboru u odvažnoj crvenoj mini haljini.

Odavno nije ni neobično ni  rijetko da hrvatske političarke i svojim modnim izborima plijene pažnju i postaju vijest u tom kontekstu, pa smo u tom tonu uočili i kako su mladoj zastupnici u posljednje vrijeme haljinice iznad koljena omiljeni modni izbor.

U plavoj varijanti Sonja Čikotić se pojavila u Saboru u prosincu, a danas je govorila o EU fondovima i njihovom utjecaju na gospodarstvo u crvenoj inačici hit odjevnog komada.

Uz obje haljine kombinirala je očito omiljene smeđe čizme visokih sara.

Ženama koje u poslu moraju izgledati elegantno haljine su uvijek dobar modni saveznik, jer "jednim potezom" rješavaju cijelu kombinaciju. O tome koliko bi pritom trebale biti duge mišljenja su nedvojbeno različita... 

 

#SONJA ČIKOTIĆ

Izdvojeno

07. srpanj 2020 05:53