Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
Modakitty joseph pred hrvatskom publikom

Miljenica Lady Gage i Carine Roitfeld stiže na Dreft Fashion Week Zagreb

Piše PSD.
17. studenog 2013. - 20:17

Po prvi put u Zagreb na Dreft Fashion Week dolazi i Britanka Kitty Joseph, velika miljenica Lady Gage koju oopularna pjevačica neprestano spominje i hvali na svom blogu, a od čijih se avangardnih i unikatnih sunčanih naočala gotovo nikad
ne odvaja.

Otkačena dizajnerica miljenica je i modne ikone Carine Roitfeld koja ju vrlo često nosi i hvali njezin dizajn.  

Kitty je također jedna od izabranih dizajnera koja je poput Versacea, Stelle McCartney, Gaultira, Gareth Pugh i Toma Forda osmislila dizajn za bocu poznate Absolut Vodke te kompletan stajling na istu temu.  

Godinama je surađivala sa svojom velikom prijateljicom i mentoricom, ekstravagantnom Zandrom Rhodes, jednim
od najpoznatijih svjetskih kitničara Piersom Atkinsonom, a i danas surađuje s poznatom londonskom stilisticom Kim
Howells.

Kolekciju koju će predstaviti na DFWZ-u  predstavila je na ovogodišnjem London Fashion Weeku te u sklopu London
Showrooma tijekom Pariškog tjedna mode. Inspiraciju za ovu mladenačku i otkačenu kolekciju pronašla je u smirenom blagdanskom raspoloženju kojeg prikazuje egzotičnim printevima.

Kitty je kolekciju naglasila luksuznim elementima od svile te delikatnim detaljima, poput printeva palminog lišća u vjerodostojnoj veličini, materijala na kojemu je otisnut odbljesak mjesečine od površine mora ili pak refleksija zalaska sunca. 

Osim otkačenih i hrabrih printeva, Kitty u svojoj kolekciji donosi predimenzionirane naočale, nakit, bikinije, čarape te remenje koji nepogrešivo predstavljaju brend  Kitty Joseph.

Hrabre i samopouzdane siluete kao zaštitni znak branda, naglašavaju tehničke detalje izrade tkanina kreirajući jedinstven stil među svim kolegama, tzv. “sportsko-umjetnički stil”. Prestižni fakultet Royal college of Art dao joj je  temelje, ali takvu originalnost i kreativnost koju njen talent pokazuje, ne može ni jedna škola poučiti.

Velika umjetnica i dizajnerica svoju će reviju predstaviti na Dreft Fashion Weeku Zagreb u četvrtak, 21. studenog.
#KITTYJOSEPH#DREFTFASHIONWEEK

Izdvojeno