ModaFILE IVERKA I MOUSSE POTOČNICE

Melania je zabljesnula u bijelom, Kate se trudila parirati, ali Ivanka je brutalno skupom haljinom sve nadmašila, Zbog 'seljačkog' mota najviše se trača Trumpa

Piše K.M.
banket000

Predsjednik Donald Trump i njegova supruga Melania večerali su s kraljevskom obitelji i 170 uvaženih britanskih gostiju koji su se odazvali kraljičinu pozivu u Buckinghamsku palaču.

Na svečanoj su večeri bili prisutni i Kate Middleton, princ William, princ Charles, Camilla, svi osim princa Harryja i vojvotkinje Meghan Markle, koja je na porodiljnom dopustu.

Trumpova djeca Ivanka Trump, njezin suprug Jared Kushner, Donald Trump Jr., Eric Trump, Ericova supruga Lara Trump i Tiffany Trump također su nazočili večeri.  

Melania se na sve načine 'uštekala' Britancima, pa ipak naletjela na 'minu' s Camillom; Ivanka bljesnula kao Krystle iz 'Dinastije', za ovu kombinaciju je izdvojila 25 tisuća kuna 

Gotovo sve dame stigle su odjevene u bijele haljine: Melania je ponovno oduševila modnim odabirom, izgledala je savršeno elegantno kose podignute u punđu, u Dior haljini boje slonovače i bijelim rukavicama.

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, pažnju je plijenila u bijeloj haljini Alexandera McQueena, a posebno zanimljiv bio je njen odabir nakita. Ukrasila se dijamantnim naušnicama naslijeđenim od kraljice Majke te tijarom, starom više od 100 godina, koju je prije nje nosila princeza Diana. 

Kraljica Elizabeta II nosila je haljinu Angele Kelly, dok je Camilla odjenula kreaciju Brucea Oldfielda.

Ivanka Trump za svečanu je večeru odabrala glamuroznu plavu haljinu s okovratnikom i kristalima koji tvore cvjetove.
Dizajn potpisuje Carolina Herrera i "pjeva" impresivnih 78 tisuća kuna.

Na jelovniku se, između ostaloga, našla i janjetina poslužena s nadjevom od bilja, proljetnim povrćem i umakom od luka, poslužen je i file iverka s mousseom od potočnice, šparogama te krasuljicom, a pilo se Château Lafite Rothschild 1990 vino, koje se prodaje po cijeni od 1400 funti po boci.

Američki predsjednik Trump je nakon svečane večere održao kratak govor, zahvalio na gostoprimstvu, no potkralo mu se nekoliko pogrešaka u ponašanju kojima je prekršio protokol. 

"Kraljica je velika, velika žena. Od Drugog svjetskog rata do danas, Njezino Veličanstvo stoji kao konstantni simbol ove neprocjenjive tradicije", rekao je između ostalog predsjednik Trump i u jednom trenutku odlučio potapšati 93-godišnju kraljicu po leđima, što se ne radi, budući da prema protokolu kraljicu nije dozvoljeno dodirivati.

Dok je, pak, kraljica držala svoj dio govora, kamere su u jednom trenutku snimile američkog predsjednika čvrsto zatvorenih očiju, pa su korisnici društvenih mreža smjesta dakako zaključili da je "nepristojni Trump zaspao".

#MOZAIK#KATE MIDDLETON#DONALD TRUMP#MELANIA TRUMP#IVANKA TRUMP#TRUMP I KRALJICA