ModaPrepoznatljiv stil

Meghan 'rasturila' prvo javno pojavljivanje kao vojvotkinja: pogledajte što je obukla na svekrov rođendanski party

Piše J.V.
22. svibanj 2018. - 20:53

Vojvoda i Vojvotkinja od Sussexa, u narodu poznatiji kao princ Harry i Meghan Markle, danas su izvršili svoju prvu dužnost zajedničkim snagama, kao novopečeni bračni par.

Radi se o kraljevskoj vrtnoj zabavi, godišnjoj proslavi kojom obitelj obilježava rođendan princa Charlesa, a ove godine 'party' je svakako poseban. Ne samo da Charles puni 'okruglo' sedamdeset, već je to i prvo Meghanino pojavljivanje otkad je ponijela titulu.

A danas je 'friška' vojvotkinja baš zablistala. Dok je Harry držao emotivni govor upućen ocu, ona je stajala pored starijeg princa i njegove Camille, a zatim su se prebacili na vrtnu proslavu u Buckinghamskoj palači. Za ovu priliku Meghan je odlučila 'igrati na sigurno', pa je stigla u nježnoj bež kombinaciji, dodavši naravno i vlastiti pečat.
 


Kroj je baš po njenome guštu, dosta podsjeća i na vjenčanicu u kraćoj verziji, a tu su i prozirni rukavi koji su kombinaciju učili posebnijom. Omiljeni dodatak svake Britanke, ali i svake pripadnice kraljevske obitelji, šešir, samo je zaokružio čitavu priču.

Na društvenim mrežama oduševljeni su prvim 'odrađenim' pojavljivanjem i složni u tome da je Meghan 'rasturila'.

 

Meghan looking her regal best in a dusty pink dress by Goat. SHOP via link in bio

A post shared by Meghan's Fashion (@meghansfashion) on

#MEGHAN MARKLE#KRALJEVSKA VRTNA ZABAVA