StoryEditorOCM
ModaBEZ VIŠKA DETALJA

Marija Selak Raspudić modno je svestrana, no jednom je komadu odjeće posebno odana: danas je na presicu stigla u jednostavnoj i šik kombinaciji

Piše M.K.
15. rujna 2020. - 11:54

Manje je zaista više. Koliko god se svi oni koji se stilski kunu u "više" ne slagali s tim. Često se dogodi da samo jedan komad ili ogrlica viška pokvare cijeli dojam i zato je zaista važno, posebno za osobe iz javnog života, da ujutro pred ogledalom dobro odvagaju.

I riječi i komade garderobe.

Marija Selak Raspudić, saborska zastupnica MOST-a, danas je za pressicu, koju je njezina stranka sazvala na temu o tome tko je odgovoran za epidemiološke mjere i posljedice njihova uvođenja u školu, dobro odvagala.

image
MOST je danas održao pressicu oko odgovornosti za epidemiološke mjere i posljedica njihova uvođenja u školu
Damjan Tadić/Cropix

U jednostavnoj crvenoj haljini i salonkama "nude" nijanse izgledala je i primjereno odjeveno i vrlo šik, bez nepotrebnih detalja.

image
MOST je danas održao pressicu oko odgovornosti za epidemiološke mjere i posljedica njihova uvođenja u školu
Damjan Tadić/Cropix


Premda smo je posljednjih mjeseci otkad je aktivna u politici viđali u različitim modnim opcijama, rekli bismo da su haljine, kao i dobrom dijelu žena, Mariji omiljeni modni komadi.

Nedvojbeno su "najzahvalniji", jer u jednom potezu riješe cijelu kombinaciju.

image
Šarena haljina i kaubojske čizme na parlamentarnim izborima u srpnju
Damir Krajač/Cropix


Svi su mediji komentirali Selak Raspudić kad je 5. srpnja, čekajući rezultate izbora u svom stožeru, odjenula lepršavu šarenu haljinu i čizme nalik kaubojskima, što nije bila najsretnija kombinacija za prigodu.

Filozofkinja i bioetičarka, koju je najšira javnost upoznala kroz gledanu emisiju "Peti dan", a koju je Marija Selak Raspudić posebno zaintrigirala vezom s kolegom iz emisije, Ninom Raspudićem, s kojim je dobila i kćerkicu Danicu, ali i zajedno ušla u politiku, nedavno je snimljena u šetnji gradom u haljini s uzorkom ptica.

image
Cvjetna haljina za pressicu i đir po gradu sa suprugom
Ranko Šuvar/Cropix


Za konstituirajuću sjednicu 10. saziva Sabora, 22. srpnja, odjenula je neočekivano, zeleni poslovni kostim i bijelu košulju bez rukava.

image
Zeleni kostim za konstituirajuću sjednicu 10. saziva Hrvatskog sabora
Goran Mehkek/Cropix


Marija Selak Raspudić gostovala je u posljednjem izdanju emisije "Nu2", gdje je na pitanje Stankovića je li supruga iznenadila kada mu je na njegovu izjavu da kreće u politiku, odgovorila da i ona kreće, odgovorila je kako ga nije htjela samog pustiti u rat.

“Ja sam načelno razmišljala o tome, a on me iznenadio kad je pomislio da je to taj trenutak. Nisam vjerovala da će on zaista ići. Ja sam onda rekla: Kvragu sve, idem i ja!”.

image
Crna haljina na izvanrednoj sjednici Hrvatskoga sabora
Goran Mehkek/Cropix

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2023 17:13