StoryEditor
Moda'Potekle su suze'

Maja Šuput iznenadila promjenom vjenčanice: u pozadini novog izdanja krije se dirljiva priča, otkrio ju je šokirani dizajner

Piše J. V.
11. svibnja 2019. - 21:26

Iako je Maja Šuput mogla izabrati vjenčanicu s potpisom bilo kojeg kreatora na ovome svijetu, pjevačica je očito odlučila da će se na jedan od najvažnijih dana u svom životu voditi srcem, a ne trendom.

'Ovo će biti party godine!': Šuput otvorila vrata vile u kojoj se udaje, luksuzno zdanje snimio dron; 'Procurili' zapisi s proslave, a u atmosferu je zavirio i naš fotograf

Možda malo i time, jer haljina koju je konačnootkrila zadovoljava baš sve standarde, no ono zbog čega je izabrala upravo nju, nema nikakve veze s markama i novcem. Vjenčanicu, naime, potpisuje njen najbolji prijatelj i dugogodišnji suradnik, Marko Grubnić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready or not , here i come 💍💗

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Stilist se, i sam još uvijek u šoku, pohvalio izdanjem koje je njegovih ruku djelo, usput pojasnio dvije-tri zbunjenim pratiteljima.

"Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Pariz po Dior vjenčanicu ili možda ipak Vera Wang, ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi - Razmišljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života... Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi jer da... potekle su suze radosnice. Osim što sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje, shvatio sam i tu odgovornost,ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci, dao sam sve od sebe, da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu... I evo je... 3,4 sad... krećemo...", piše dirnuti Grubnić na Instagramu.

Iako "par" uistinu njeguje osebujan stil, zajedničkim su se snagama kod dizajna ove, "najvažnije" haljine, ipak držali klasike. Šuput je tako uspjela iznenaditi sveopći auditorij, ne samo odabirom dizajnera, već i promjenom haljine iz one koju je prije nekoliko sati prikazala kao onu u kojoj će se udati. 

"Spreman ili ne, stižem!", napisala je usput mlada, objavila, pa se uputila uploviti u bračni život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

#VJENČANICA#MAJA ŠUPUT#MARKO GRUBNIĆ

Izdvojeno

03. srpanj 2020 09:25