StoryEditor
Modau trendu i na plaži

Kupujete kupaći kostim? Otkrivamo pet najvrućih trendova, a ova dva radije preskočite...

Piše PSD
12. lipnja 2019. - 18:55
shutterstock_1286675371

Ako razmišljate o kupovini kupaćeg kostima, možda će vas zanimati koji će ove godine u trendu. Zaboravite pomalo vulgarne previsoko izrezane gaćice i jednodjelne modele s neobičnim prorezima kojih smo se nagledali proteklih sezona, ovo su, tvrde upućeni, najvrući trendovi ovog ljeta:

1. Kvadratni izrez
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cannes mood 🌼 (1,2,3 or 4?)

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol) on


Većina kupaćih kostima ima oble ili srcolike izreze pa će se kvadratni isticati kao osvježenje, smatraju na modnom portalu Who What Wear. Osim toga, ovakvi izrezi lijepo naglašavaju dekolte.

2. Animal print
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@georgiafowler in The Harley in Leopard available Now at @matchesfashion. #SolidandStriped #MatchesFashion

A post shared by Solid & Striped (@solidandstriped) on

Uzorak posuđen iz životinjskog carstva zavladao je i kupaćim kostimima. Nosi se sve egzotično i divlje: uzorak zebre, leoparda, pitona, tigra...

3. Naglašena tekstura

Birajte između rebrastih modela, onih na 'žabice', kukičanih i pletenih, svi su jako u trendu. Influencericama su, da se primijetiti, najdraži oni na 'žabice' i to jednodijelni, bilo klasičnog kroja ili na jedno rame.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cool off in The Tilda and Heather in Sunset Terry. #SolidandStriped

A post shared by Solid & Striped (@solidandstriped) on

4. Struk naglašen pojasom

Pojas savršeno naglašava struk, a ako je strateški namješten može skrenuti pažnju s trbuščića. Ove je godine zavladao i kostimima, dajući im dašak retro stila i ženstvenosti.

5. Dobra podrška

Nema gore stvari nego kad neodgovarajući kupaći 'spljošti' grudi, a kako biste tome doskočile, odlučite se za modele s dobrom podrškom. Žica ove godine nije rezervirana samo za grudnjake, a takvi modeli, Who What Wear, ne samo da su laskavi za figuru nego i udobniji za nošenje, samo ćete se morati malo potruditi prilikom izbora, kako biste bili sigurni da vam savršeno pristaju i ni malo ne žuljaju.

 

#KUPAĆI KOSTIM#SD LITO#MODNI TREND

Izdvojeno

05. srpanj 2020 20:43