StoryEditor
ModaRASKOŠNO I SVEČANO

Kreatorice koje stvaraju maštovito i drsko Splićankama ponudile kombinacije za blagdanske dane: evo što se sve moglo pogledati na reviji na Bačvicama

23. prosinca 2018. - 21:01
split2000

Tradicionalna "Božićna modna revija" i ovaj put je na kraju godine okupila brojne dalmatinske modne kreatorice. U organizaciji "Royal models" agencije, splitski klub Bačvice na tren je postao modna pista uglavnom za svečane kolekcije koje su izuzetno aktualne za ovo blagdansko vrijeme.

Pa su raskošne haljine brenda Stella Maris Gordane Radić, koja je već desetljećima prisutna na modnoj sceni i kao kreatorica ali i savjetnica, publiku ostavile bez daha.

Večernje haljine bile su glavni motiv i Sinjanke Darije Mravak, dok je Solinjanka Meri Gotovac uz večernje toalete prikazala i koktel haljine.

Zagrepčanka Lucija Myšićkova, brend Lumy, koja već 15 godina odijeva Splićanke, prezentirale je i dnevnu i večernju kolekciju, koja je oslikana ručno jer ova magistra kiparstva uspješno kombinira i umjetnost i modu.

Olgica Pinky ostala je vjerna svom otkačenom, upečatljivom stilu, dok je maturantica Umjetničke škole, smjer dizajn, Olga Grubić predstavila svoj rad temeljen na recikliranju – stari jeans je vješto pretvorila u nove zanimljive odjevne predmete.

Za styling manekenki i manekena pobrinula se frizerka Ljiljana Subašić, dok su za make-up bile zadužene Mia Medan i vješta vizažistica Daniela Rudan Velat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

02. ožujak 2021 18:20