StoryEditor
ModaNESVAKIDAŠNJE KOMBINACIJE

Karamarkova supruga stala uz Milu Kekina, Anja Alavanja pokazala kakva je modna 'kulerica', poznata Splićanka uspješno prošetala svoj 'hipi glamur'

Piše M.K.
14. studenog 2018. - 15:35
marc00

Kad ste uzvanik otvorenja modne trgovine, po "defaultu" se očekuje da vam je moda u životu jedna od dražih preokupacija, pa su takvi događaji uvijek i zanimljive prigode da se "baci oko" na styling okupljenih.

Pokazane kombinacije uvijek mogu dobro doći kao inspiracija za slaganje modnih opcija u žurnim jutrima kad smo najmanje raspoloženi za pomna stiliziranja, ali i pokazati nam kako neke varijante i nisu baš najsretnija rješenja.

Svatko tko se modom zabavlja makar krajnje usputno zna što je u sezoni "in", jer takvi komadi "vrište" iz izloga trgovina, sa šarenih blistavih stranica časopisa i modnih portala.

No znati složiti "cool" kombinaciju bez komada koje "nose svi živi" uvijek se posebno cijeni. Voditeljica Anja Alavanja redovito je na tu temu vrlo uspješna, pa nije mogla proći nezapaženo u sinoćnjem izlasku sa suprugom, vrsnim glazbenikom Željkom Romcem.

Anu Karamarko, suprugu bivšeg premijera Tomislava Karamarka, rjeđe vidimo na društvenim događajima, pa se njezina pojava, dakako, uvijek posebno prokomentira.

Splićanka Olja Vori voli biti i glamurozna i hipi, pa malo tko nije skenirao i ovu njezinu kombinaciju gležnjača hit uzorka, haljine cigareta kroja, "oversized" kaputa i marame koja je svemu dala opuštenu "gipsy" notu, baš kao i omiljene Oljine pletenice.

 

#ANA KARAMARKO#OLJA VORI#ANJA ALAVANJA#MODNI RADAR

Izdvojeno

06. srpanj 2020 17:01