StoryEditor
ModaLUDILO U 'MODNOJ MEKI'

Iz Zare se svake ure nosi robe na mašure: Splićanke u niskom startu dočekale najdraže sniženje

Piše Silvija Melić
27. prosinca 2016. - 14:33
zara00
rgx time: 1.5974044799805E-5

Cijena je niska, totalno sniženje, ovo je akcija za naše smirenje - odzvanjali su nam stihovi "Šarenog artikla“, kad smo ugledali gužvu i red koji se gomilao ispred blagajne brojnim Splićankama omiljene Zare, u kojoj su započela, već tradicionalna, blagdanska sniženja.

Popusti su dosegnuli i do skoro pedeset posto od prijašnje cijene, pa je to logično privuklo kupce, jer se već danima priča i čeka sniženje u popularnoj splitskoj shopping meki. Entuzijastičnim šopingoholičarkama nije bio problem ni pola sata čekati u redu za kabinu, kako bi isprobale komad odjeće, ušparale koju stotinu kuna...

Ipak nije svima šoping bio najprivlačnija opcija.

"Gužva je ogromna, a mi smo došle samo pogledati što ima. Sniženja su dobra skroz, no mi smo se već opremile za doček. Sigurne smo da se isplati kupiti  nešto, ali je predivan dan, pa ćemo radije popiti kavu na suncu..." - komentirale su nam prijateljice Petra Vukorepa i Mia Ćuk.

'Hlače sam platila 130 kuna'

"Ima svega i stvarno se isplati kupiti nešto. Uglavnom su cijene niže za oko 200 kuna od prethodne cijene i to je dobar ulov. Ja sam se počastila hlačama i platila  ih 130 kuna. Sad mi je već pomalo loše od ove gužve i idem malo na sunce..." - zaključila je Lea Marić.

"Treslo se" i u susjednoj "Bershki“, iz koje su Splićanke također izlazile sretnih lica i punih vrećica.

"Kupila sam haljinu za doček i sad sam mirna! Prije je bila skuplja, no sad sam je u pola cijene platila. Jedva je čekam odjenuti!" - bila je zadovoljna investicijom Lena Ferić.

"Idemo ćirnit što se nudi. Bude li što zanimljivo, kupit ćemo, ako ne, na sunce, na kavu..." - rezimirale su prijateljice Josipa Botić i Magdalena Mustapić.

'Triban je čekat...'

Našao se tu i pokoji muškarac, uglavnom kao pratnja "bolje polovice", no njihova lica sve su govorila... Nije bilo druge, nego strpljivo čekati ispred ulaza.

"Ajme, šta je ovo?! Treba je sad čekat' sat vremena dok sve isproba, izabere, kupi... Ja sam dao karticu, pa nek' draga pegla, šta ću... Samo da mi ne grinta..." - priznao nam je, dok je čekao suprugu ispred "Zare“, Marko iz Splita.

"Ovo mi je zadnji put da idem s njom u šoping, ali ajde, neka se ona meni lipo sredi..." - strpljiv je bio i sugrađanin mu Petar.

#SNIžENJA#ZARA#SNIžENJE

Izdvojeno