StoryEditor
ModaCrveni tepih za pamćenje

Hrpa poznatih na modnom događaju godine: slavna manekenka ništa nije prepustila mašti, a glavna dobitnica stigla u pratnji ponosnih roditelja

Piše Marija Čović
11. prosinca 2018. - 17:03
profimedia-0401942214

Dodjela britanskih modnih nagrada u Royal Albert Hallu u Londonu bila je dijelom i obiteljsko okupljanje, dobitnica nagrade za manekenku godine Kaia Gerber bila je u pratnji ponosnih roditelja, slavne mame Cindy Crawford i oca Randea, te brata Presleya, koji je također maneken.

I Beckhamovi su došli u jakom izdanju. Victoriju, koja je bila nominirana za dizajnericu godine u kategoriji ženske odjeće, pratili su suprug David i najstariji sin Brooklyn, koji je na kasnijoj zabavi bio u društvu nove ljubavi, manekenke Hane Cross.

No, najviše pozornosti izazvalo je neočekivano pojavljivanje vojvotkinje Meghan, koja je uručila nagradu za britanskog dizajnera godine za žensku odjeću Clare Waight Keller, kreativnoj direktorici francuskog brenda Givenchy, koja je kreirala Meghaninu vjenčanicu u kojoj se u svibnju udala za princa Harryja.

Trudna Meghan izgledala je senzacionalno, blistala je u crnoj dugoj haljini na jedno rame brenda Givenchy, uz koju je nosila zlatni nakit Pippe Small i zlatne sandale visokih potpetica Tamare Mellon. No, dežurni dušobrižnici nisu propustili istaknuti da je supruga princa Harryja imala tamni bordo lak na noktima, usprkos tradicionalnom protokolu koji nalaže članicama kraljevske obitelji da u službenim javnim prigodama nose blijedi, jedva primjetni lak.

Među brojnim poznatim licima na crvenom se tepihu isticala Kendall Jenner, koja se pojavila u prozirnoj zlatnoj haljini koja ništa nije prepuštala mašti, Winnie Harlow nosila je srebrnu haljinu ukrašenu perjem, Jourdan Dunn pokazala je noge u kratkoj crnoj haljini s dugim šlepom....

#KAIA GERBER#KENDALL JENNER#MEGHAN MARKLE

Izdvojeno

07. srpanj 2020 12:36