StoryEditorOCM
ModaPromo

Elegancija i seksipil s potpisom Lunaria

Piše Promo
13. lipnja 2020. - 10:56

Tko još kaže da elegancija i udobnost isključuju jedan drugog? Lunaria tim se potrudio da vas razuvjeri sa odabranim asortimanom iz kolekcije ljeto 2020.

Uz jedinstveni spoj elegancije i seksepila, nova kolekcija kupaćih kostima i ljetnog asortimana će se pobrinuti da ovo ljeto dočekate spremne u predivnim kupaćim kostimima koji pristaju tijelu svake žene. Lagane i prozračne ljetne haljine će sasvim običan dan pretvoriti u avanturu koju će te rado pamtiti.

Posebna pažnja je usmjerena na odabir modela s modernim printevima i materijalima koji će osigurati da osim što izgledate dobro, da se upravo tako i osjećate tijekom cijeloga dana.

Lunaria kupaće kostime krasi sva raskoš različitih modela, među kojima će sigurno svaka žena pronaći onaj savršeni za sebe.

Pored ljetnog asortimana, u Lunaria prodavaonicama može se pronaći odličan izbor pidžama i donjeg rublja za pripadnike ženskog i muškog spola izrađenih od najugodnijih materijala iz kojih nećete htjeti izaći.

Novi ljetni asortiman je dostupan u Lunaria prodavaonicama u Splitu i Solinu, a uskoro i u lunarianightwear.com webshopu te u novoj Lunaria prodavaonici u Makarskoj.

Ispišite stranice ljeta 2020. onako kako samo vi to znate, spremno i odvažno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 02:58