Modana crvenom tepihu

Čija modna izdanja sa Zlatnih globusa su nas oduševila, a čija razočarala: stilske dive pokazale su da je manje više, ali ne i u slučaju Jennifer Lopez

Piše PSD
haljine00

Uz same nagrade, najvažnija stvar i na ovogodišnjoj dodejli Zlatnih globusa bile su, dakako, toalete slavnih dama o čijim će se modnim izdanjima još danima pričati. O nekima u superlativima, o drugima baš i ne.

Među ljepoticama koje su plijenile posebnu pažnju svojim stilskim odabirom za ovu večer definitivno se istaknula Jennifer Lopez u atraktivnoj Valentino Couture 'mašna haljini', kao i Scarlett Johansson koja se odlučila za raskošnu crvenu toaletu s potpisom Vere Wang.

Da je manje ponekad više uspješno su pokazale Reese Whiterspoon u elegatnoj bijeloj toaleti Rolanda Moureta te Jennifer Aniston koja se odlučila na Dior Haute Couture jednostavnu crnu haljinu sa zanimljivim naglaskom na dekolteu.

Dakota Fanning posebno se nježno istaknula 'princezastim' ružičastim izdanjem od tila modne kuće Dior, dok je možda i najzanimljiviji 'look' večeri bio onaj glumice Jodie Comer koja se pojavila u satenskoj smaragdno zelenoj kreaciji dizajnerice Mary Katrantzou.

Među onima koje nas nisu oduševile svojim sinoćnjim modnim izborom su Gwyneth Paltrow koja se pojavila u haljini kuće Fendi, a čija se smeđa boja i nije najljepše istaknla na crvenom tepihu te Sandra Bullock u Oscar de la Renta kreaciji boje senfa koja bi također znatno bolje izgledala u nekoj drugoj nijansi. 

#HALJINE#ZLATNI GLOBUSI