StoryEditor
ModaNoć glamura

Bliži se groznica maturalne večeri, jeste li odabrali toaletu? Obišli smo dućane i izdvojili komade uz pomoć kojih ćete se skockati od glave do pete

Piše Gabrijela Radanović
10. prosinca 2019. - 18:54

Većina djevojaka, osim o danu vjenčanja, još od malih nogu sanjari o maturalnoj večeri. O prvoj prilici kada će odjenuti svečanu i glamuroznu haljinu, sate provesti u frizerskom i kozmetičkom salonu te si priuštiti profesionalnog šminkera za savršen i dugotrajan make-up.

Višemjesečne pripreme za prvu šetnju crvenim tepihom posljednjih nekoliko godina puno su jednostavniji zadatak za modno osviještene djevojke. Izbora i mogućnosti je mnogo, tako da maturantice mogu pronaći originalnu, otkačenu, neobičnu ili, pak, jednostavnu, klasičnu haljinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DeinBallkleid.de 👗💕 (@deinballkleid.de) on

Veliki je broj i onih koje se okušaju u osmišljavanju i šivanju svoje toalete, međutim, toliko je izbora u trgovinama da se za kupnju haljine možete doslovno odlučiti u zadnji trenutak. Brojni poznati modni brendovi na police trgovina u ovo doba godine izlažu i svečane haljine koje se mogu kupiti po povoljnim cijenama.

Ipak, najveći je izbor u trgovinama specijaliziranim za takvu priliku. Za vas smo izdvojili nekoliko primjeraka prekrasnih svečanih haljina, a na vješalicama trgovina očekuje vas još stotine primjeraka. Zato, na vrijeme krenite u potragu jer neće biti jednostavno izabrati najljepšu.

Pogledajte koje smo za vas ideje izdvojili u našoj galeriji.

#MATURALNA VEčER#MATURALNA HALJINA

Izdvojeno