ModaSTYLING SRAZ

Biljana Borzan i modno je briljirala, žene u SDP-u bile su raspoložene za štikle; Plavuša bujnog poprsja s YSL torbicom u HDZ-ovu stožeru ipak je najveća enigma

Piše M.K.
stozeri00

Biljana Borzan, koja je nedvojbeno jutros sa zadovoljstvom ispijala svoju kavu, jučer je elegantno potvrdila svoj čvrst europarlamentarski status.

Sa osvojenih 64.736 glasova gospođa Borzan je zauzela i respektabilnu treću poziciju po broju preferencijalnih glasova birača, a  u izbornom danu visoko je kotirala i u modnom smislu.

I inače elegantna i s osjećajem za mjeru, SDP-ovka je i sinoć briljirala u svilenoj haljini s ptičjim printom.

Bila je to svakako svježija i optimističnija opcija od senf žute haljine druge pretedentice na Bruxelles, Brune Esih, koja je znala imati i uspješnijih stilskih izdanja.

Esih se ipak u modnom kontekstu nedvojbeno istakla u svom društvu u izbornom stožeru.

Da su u SDP-u očekivali slaviti, te su bili raspoloženi za maksimalno elegantna izdanja i visoke štikle svjedoče sinoćnje fotografije s Iblerovog trga.

Pod vječnom parolom "manje je više", kojom svaki put pokaže da modno ima pravo, u stožeru Stranke rada i solidarnosti elegancijom je plijenila Martina Bienefeld.

 

Ipak, teško da je išta, u količini pogleda i komentara, moglo nadmašiti plavokosu gospođu s Yves Sain Laurent torbicom i, u najmanju ruku, smjelim dekolteom koja se pojavila u izbornom stožeru HDZ-a.

Bez obzira na neizvjesnost i nervozu koju je kod članova vladajuće stranke izazvala galopirajuća desnica i SDP "za vratom", ovoj HDZ-ovoj simpatizerki ili članici, čiji se identitet stražuje, baš kao ni njezinoj prijateljici, baš ništa nije moglo pomutiti samopouzdanje i sjajno raspoloženje...

#MOZAIK#BILJANA BORZAN#BRUNA ESIH