StoryEditor
ModaSTYLING SRAZ

Biljana Borzan i modno je briljirala, žene u SDP-u bile su raspoložene za štikle; Plavuša bujnog poprsja s YSL torbicom u HDZ-ovu stožeru ipak je najveća enigma

Piše M.K.
27. svibnja 2019. - 12:33
stozeri00

Biljana Borzan, koja je nedvojbeno jutros sa zadovoljstvom ispijala svoju kavu, jučer je elegantno potvrdila svoj čvrst europarlamentarski status.

Sa osvojenih 64.736 glasova gospođa Borzan je zauzela i respektabilnu treću poziciju po broju preferencijalnih glasova birača, a  u izbornom danu visoko je kotirala i u modnom smislu.

I inače elegantna i s osjećajem za mjeru, SDP-ovka je i sinoć briljirala u svilenoj haljini s ptičjim printom.

Bila je to svakako svježija i optimističnija opcija od senf žute haljine druge pretedentice na Bruxelles, Brune Esih, koja je znala imati i uspješnijih stilskih izdanja.

Esih se ipak u modnom kontekstu nedvojbeno istakla u svom društvu u izbornom stožeru.

Da su u SDP-u očekivali slaviti, te su bili raspoloženi za maksimalno elegantna izdanja i visoke štikle svjedoče sinoćnje fotografije s Iblerovog trga.

Pod vječnom parolom "manje je više", kojom svaki put pokaže da modno ima pravo, u stožeru Stranke rada i solidarnosti elegancijom je plijenila Martina Bienefeld.

 

Ipak, teško da je išta, u količini pogleda i komentara, moglo nadmašiti plavokosu gospođu s Yves Sain Laurent torbicom i, u najmanju ruku, smjelim dekolteom koja se pojavila u izbornom stožeru HDZ-a.

Bez obzira na neizvjesnost i nervozu koju je kod članova vladajuće stranke izazvala galopirajuća desnica i SDP "za vratom", ovoj HDZ-ovoj simpatizerki ili članici, čiji se identitet stražuje, baš kao ni njezinoj prijateljici, baš ništa nije moglo pomutiti samopouzdanje i sjajno raspoloženje...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. rujan 2020 00:24