StoryEditor
ModaSkoro pa golo

Bikini koji nije 'za one slabijeg srca' ili pak komotni kostim koji skriva sav 'višak'? Ovoga ljeta dvije opcije su hit, odaberite svoju

Piše J. V.
6. travnja 2019. - 19:20

Prošloga ljeta nagledali smo se na plažama svakakvih kupaćih kostima, na Instagramima su trendovi otišli korak dalje. Visoko izrezane mikro-gaćice i polutange rezultirale su time da popularni brazilski kroj izgleda gotovo čedno, tako da je sasvim za pretpostaviti da će ova sezona donijeti neke zanimljivosti na tome planu...

No to je samo donekle točno. Uistinu je predstavljen najsićušniji bikini koji smo ikada vidjeli, ali ima ove sezone i kvalitetnog suparnika, ako je vjerovati najavama trendova talijanskog Ellea.

Mikro trokutićasti bikini boje kože predstavljen je na stranicama brenda Oh Polly, a u kratkom je vremenu postao apsolutni hit na Internetu. Opisan je kao takav da "nije za one slabijeg srca", a brojni su se složili.

Manekenka na fotografiji stvarno djeluje golo - gaćice s prozirnim trakicama i mikro materijal upotrijebljen za produkciju bikinija odaju dojam obnaženosti, dok je gornji dio gotovo standardni "na trokutiće".

A kao "kontra" ovome minijaturnome budućem hitu ljeta, stiže jedan model koji će se svidjeti svima onima koje još nisu stigle skinuti koji kilogram "viška", naročito na području trbuha.

Elle piše kako je pravi kralj trendova crni, jednodijelni kupaći kostim, naročito onaj s četvrtastim izrezom, tj. naramenicama kao na ljetnim majičicama. Lako se prilagođava svakom obliku tijela, klasičan je i elegantan, a može poslužiti i kao topić za ljetni izlazak. 

Svakako je mnogo komotnija opcija od mikro "golog" bikinija, no o ukusima se ne raspravlja...

Izdvojeno

11. srpanj 2020 21:07