Moda'DIANA BI BILA PONOSNA!'

'Haljina je redikulozna!', 'Izgleda kao tuš zavjesa!': kritičari razapeli modni izbor Meghan Markle, poklonici pronašli fotku na kojoj je ista svekrva

Piše M.K.
18. lipanj 2018. - 11:17
meghan00

Teško što u Velikoj Britaniji može izazvati toliko strastvenih polemika, potpuno oprečnih "za" i "protiv" argumenata, kao svako javno pojavljivanje hit nevjeste meghan Markle.

36-godišnja supruga princa Harryja uglavnom je obožavana, ali kad se jave kritičari, ne biraju način da joj umanje sjaj i slavu.

Povod za rat na društvenim mrežama vojvotkinja Sussexa dala je kao uzvanica gala vjenčanja Celije McCorquodale, nećakinje princeze Diane.

Za tu je prigdu Meghan Markle izabrala plavo-bijelu lepršavu haljinu s potpisom Oscara de la Rente, za koju mediji prenose da stoji gotovo 35 tisuća kuna. Svečanosti outfita doprinijela je bijelim fascinatorom, obaveznim modnim dodatkom za kraljevska vjenčanja.

No haljina je potpuno razočarala modne analitičare i svekoliki puk, koji je kao najslabiju kariku naveo "promašen kroj", kao i uzorak.


"Izgleda kao da je odjenula zavjesu za tuš!" - stoji u jednom komentaru.

"Stravično! Gdje su joj oči bile!!" - prisnažuje druga kritičarka.

"Ovo je skupa haljina! Pa ja za nju ne bi dala ni 5 funti, redikulozna je!" - nije bilo kraja užasnutim komentarima.

"Cijenim njezinu slobodoumnost u odjevanju, ali negdje mora postojati granica. Ovo je naprosto neukusno...".

"Meghan izgleda kao da se zamotala u posteljinu,a na glavu stavila složenac od role papira... Jadna Diana, da može vidjeti kako joj nevjesta ruši stilski kredibilitet" - naglasila je posebno otrovno raspoložena kritičarka.

Premda je većina ocjena bila negativna, ipak su se i oni kojima se vojvotkinja od Sussexa svidjela i u ovoj opciji, potrudili da i oni budu dovoljno glasni.

Netko je iz arhive izvukao fotografiju pokojne Lady Di u haljini vrlo sličnog stila, te naveo: Diana bi bila ponosna...

 

 

 

#MEGHAN MARKLE