StoryEditor
Ljepotazubi kao biseri

Želite savršen, blistav osmijeh kao s reklame?

Piše PSD.
7. kolovoza 2014. - 18:05
Zdrav, lijep i blistav osmjeh ukras je svakog lica. Na žalost bijeli zubi rijetko ostaju bijeli cijeloga života, uslijed konzumacije obojene hrane i pića, pušenja, starenja, lošeg liječenja ili genetike zubi mogu promijeniti boju i požutiti ili posiviti. Jedna jabuka na dan ili pak jagode pomoći će zubima da ostanu bijeli, ali ako zdrava navika postane više iznimka nego pravilo preporuča se još jedan prirodan način izbjeljivanja zuba - pasta Pearl Drops koja će vratiti blistav holivudski osmijeh, baš kao onaj s reklame.

Pearl Drops paste za poliranje zuba ne sadrže grube abrazive niti kiseli pH koji bi mogli oštetiti caklinu. Riječ je o mehaničkom sredstvu koje je upotrebljivo za svakodnevnu higijenu usne šupljine i za sve one koji žele nešto više od standardne higijene zubi. Jedan od proizvoda Pearl Drops dostupan i u Hrvatskoj, u dm trgovinama je Hollywood Smile pasta za poliranje zubi sa specijalnom 4D formulom za izbjeljivanje zubi na bazi bisernog praha i čiste vode koja uklanja mrlje i plak te stvara zaštitni sloj koji štiti od nastanka novih mrlja.

Pomoću aktivnog kisika Pearl Drops Hollywood Smile održava bjelinu zubi te štiti od karijesa. Klinički dokazana formula je nježna i sigurna te uz svakodnevno korištenje zubima vraća prirodan sjaj i bjelinu. Ne treba smetnuti s uma da lijep osmijeh počinje prevencijom - redovitim posjetima stomatologu, pravilnim četkanjem zuba, a ovisi i o unosu određenih prehrambenih namirnica - poručuje britanski brend Pearl Drops!

U rezultate Pearl Drops efekta mogu se uvjeriti i domaći kupci kojima su paste dostupne u svim dm trgovinama po cijeni 33,90 kn.

Upute za upotrebu: četkajte zube Pearl & Drops pastom 3 puta dnevno u prvih tjedan dana. Nakon toga nastavite koristiti pastu 2 puta dnevno kako bi spriječili nastanak novih mrlja.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2022 17:40