StoryEditor
Ljepotanatura femina

Tamponi s probioticima za prirodnu ravnotežu i zdravlje vagine

Piše PSD.
18. veljače 2015. - 16:44
Žene često pate zbog poremećaja u vaginalnoj mikroflori i podložne su infekcijama kako što su bakterijska vaginoza i gljivična kandidijaza.

Čimbenici koji najčešće uzrokuju vaginalnu neravnotežu su: liječenje antibioticima, hormonske promjene, pretjerana i neodgovarajuća higijena, seksualna aktivnost, nošenje sintetičkog donjeg rublja i higijenskih uložaka od umjetnih materijala, često kupanje u bazenima, stres.

U vrijeme menstruacije pH vrijednost u rodnici raste, što ima za posljedicu smanjenje broja laktobacila. Manja koncentracija laktobacila može dovesti do poremećaja ravnoteže u flori rodnice, što povećava mogućnost rasta patogenih mikroorganizama koji pak povećavaju vjerojatnost razvoja urogenitalnih infekcija.Unosom laktobacila direktno u rodnicu moguće je na prirodan način uspostaviti i očuvati zdravu mikrofloru rodnice.

Tamponi Natura Femina by ellen® sadrže probiotike koji su prirodno prisutni u zdravoj rodnici i tako korisni za čuvanje zdrave mikroflore. Djeluju u vrijeme menstruacije, kada zbog krvarenja nije moguća uporaba drugih sredstava.

Tamponi s probioticima Natura Femina by ellen®djeluju dvostruko: probiotik održava pH vrijednost u rodnici, štiti mikrofloru rodnice, smanjuje neugodnosti i simptome kao što su svrbež, nadražaj, povećan iscjedak, neugodan miris, dok je tampon pouzdana higijenska zaštita u vrijeme menstruacije.

Zahvaljujući tamponima s probioticima, sada možete na prirodan način povratiti ravnotežu i očuvati zdravu vaginu.

pr, foto: shutterstock


Natura Femina proizvodi u Bijelom Štacunu

Tosama, poznata slovenska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom, otvorila je krajem prošle godine svoju prvu maloprodajnu trgovinu u Hrvatskoj, u trgovačkom centru West Gate, pod nazivom Bijeli Štacun gdje na jednom mjestu možete pronaći kompletan asortiman Tosaminih proizvoda.

Hrvatski potrošači već su imali priliku upoznati se s Tosaminim higijenskim proizvodima Natura Femina. Ovi proizvodi vrhunske kvalitete, od 100% čistog, organskog pamuka, ne sadrže klor, bojila niti parfeme i primjereni su i najosjetljivijim ženama. Pakirani su u biorazgradive folije te su zbog toga sigurni za očuvanje našeg okoliša.

U sklopu robne marke Natura Femina možete birati između dnevnih i noćnih uložaka, tampona, aplikatorskih tampona, uložaka za rodilje te Natura Femina Special uložaka, koji su namijenjeni ženama s oslabljenom funkcijom mjehura. 

Tamponi s probioticima Natura Femina by ellen®  posebna su novost u ovoj liniji, a također se mogu kupiti u Bijelom Štacunu.


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. rujan 2020 23:14