StoryEditor
LjepotaSRELI SMO JE U DUĆANU

Supruga Gorana Ivaniševića prava je ljepotica, no i profesorica koju pamtimo kao njegovu dugogodišnju djevojku još uvijek dominira gdje god da se pojavi

Piše M.K.
30. ožujka 2018. - 12:16
Daniela Gračan, Dari Južna vlasnik Lisce, Ivana Delač Đolo

Nekadašnja Kraljica svijeta, a danas redovita profesorica, predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, Daniela Gračan, i u 48. godini života dominira svojom besprijekornom pojavom gdje god da je sretnete.

Atraktivna i uspješna, kakvom je pamtimo i u jeku njezine modne karijere, dok se još prezivala Mihalić, kao i tijekom dugogodišnje veze sa splitskim teniskim asom Goranom Ivaniševićem, Daniela, koja je kasnije u braku s Nenadom Gračanom rodila troje djece, i danas izgledom najozbiljnije konkurira i duplo mlađim ljepoticama.

Kći naše bivše misice krenula majčinim stopama: 16-godišnja Ema tek je zakoračila u modni svijet, a za nju se već otimaju domaći dizajneri

S godinama je izbrusila istančan i profinjen odjevni stil, tako da se od majke triju kćeri, Laure, Eme i Alme, može puno naučiti o mnogočemu.
U ovoj prigodi je snimljena na svečanom otvorenju Liscinog dućana u Opatiji, na kojemu su se pojavile i brojne druge nekadašnje nositeljice titula ljepote poput Ivane Delač, Ivane Paris, Lane Gržetić, kao i aktualna Miss Hrvatske Tea Mlinarić.

 

#DANIELA GRAČAN

Izdvojeno

06. srpanj 2020 20:22