StoryEditorOCM
LjepotaFOTO VREMEPLOV

Sjećate li se dviju seksi Dalmatinki na početku estradnih karijera? U 12 godina promijenile su se i frizure i figure, a bome ni dekolte više ne liči na sebe

Piše M.K.
23. studenog 2017. - 18:17
conda i lalic

Žanamari Perčić ili kako je znamo s početka njezine estradne karijere po prezimenu Lalić, jučer je sa svojim pratiteljima razvila zanimljivu diskusiju na Instagramu, gdje je otkrila kako su je u ranim dvadesetima stilisti uvjeravali da ima predebele noge i da ih treba skrivati, što je u njoj stvorilo dugogodišnju nesigurnost, s kojom na sreću odavno nema problema.

Pa je pjevačica, u slavu ženskog samopouzdanja općenito, ustvrdila da "dok god njene noge budu mogu hodati, ona će ih voljeti i pokazivati kad poželi".

'Dugo su me uvjeravali da imam debele noge!': Žanamari progovorila o frustraciji i onima koji su je ponižavali, pa im za dišpet objavila baš ovakvu fotografiju

Njezina ispovijest iz mladosti ponukala nas je da je se prisjetimo iz tih "estradno formativnih" godina. Pa smo naletjeli i na fotografije na kojima Žanamari uživa u društvu svoje sugrađanke Brankice Čonde, u javnosti proslavljene sudjelovanjem u Big Brotheru.

Sjećanja izblijede, ali kad se podsjetimo itekako su vidljive promjene što na frizurama, što na figurama. Djevojke su, ne može se poreći, apsolutno vrijedno radile na sebi.

 


 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 22:27