StoryEditor
Ljepota'Ubojito'

Razgledavala jahte, a navečer u provod: Vanja Halilović na Prokurativama pokazala 'noge do plafona' i oduševila golišavim izdanjem

Piše J.V.
16. travnja 2018. - 17:16
vanja_halilovic6-010816

Na Boat Showu koji se zadnjih dana održava u Splitu okupila su se, kao i svake godine uostalom, brojna poznata lica. Osim Huljića i Dalića, jahte je razgledavala i bivša voditeljica Vanja Halilović.

Zgodna plavuša s ekrana se, više-manje, povukla, ali je zato prilično aktivna na društvenim mrežama gdje redovito zna oduševiti svoje pratitelje seksi izdanjima. Tako je bilo i ovoga puta, njen večernji splitski izlazak nije prošao nezamijećeno.

 

Being able to read people so well is both ... A blessing and a curse 🔮

A post shared by Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic) on


Obukla je sićušnu modru haljinicu i pokazala 'noge do plafona', kako su istaknuli na društvenim mrežama, dodavši da je 'prezgodna', nekima i 'najljepša u RH', a definitivno vlasnica 'ubojitih nogu'.

Minijaturnu opravu i sako zgodna je Vanja upotpunila zlatnim sandalama, pa tako i najavila proljeće/ ljeto u Splitu. Mirišu toplija vremena, a Halilović definitivno nije zakasnila, ako je suditi prema prvom ovogodišnjem 'golišavom' izdanju.
 

 

Life is what happens while you are busy making other plans

A post shared by Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic) on

 

#SPLIT#VANJA HALILOVIĆ

Izdvojeno

04. srpanj 2020 22:49