StoryEditor
LjepotaSkinula sve pred kamerama

Poznata pjevačica 'ogolila' se i pokazala pravu sebe, a rezultat je iznervirao fanove: Umjetna je!

Piše J.V.
13. ožujka 2018. - 11:22

Demi Lovato rano je 'propupala', pa je rano bila prisiljena i nositi na leđima sav teret koji planetarna popularnost nosi sa sobom. Već je sa 14 godina bila jedna od najvećih dječjih zvijezda u Americi, da bi svoju popularnost kasnije proširila i na ostatak 'globusa'.

Zgodna Demi danas osvaja hitovima, ali i uvijek dotjeranom pojavom. Njena je šminka uvijek besprijekorna, frizura friško isfenirana, i nije jedna od onih koje će u javnost izići 'svakakve'. Make-up u teretanu i štikle za šetnju, nije ni čudo da nam poznati i slavni uvijek djeluju nekako namješteno.

No, Demi je odlučila sa sebe skinuti sve i pokazati se takva kakva je. Za Vogue je snimila video u kojemu obožavatelji mogu vidjeti njen 'večernji' ritual, inače vrlo popularan među youtuberima. Poznati 'influenceri' dijele s javnošću svoju jutarnju i večernju rutinu, način na koji nanose makeup i proizvode koje koriste za njegu kože, a na isto su se 'navukle' i zvijezde.

Tako je i Demi odlučila pokazati 'pravu', 'golu' sebe, kako navodi u videu. Najprije vlažnim maramica skida šminku, zatim skida ekstenzije, umiva se i nanosi kremu... Naoko uobičajen ritual raspalio je, ipak, neke korisnike na društvenim mrežama.Čitava premisa videa trebala bi pokazati kako su i zvijezde 'obični' ljudi, ali to se nekima nije svidjelo. 'Što je tu novo?', 'To i ja radim svaki dan' i slični komentari uslijedili su nakon što je Vogue objavio dramatičnu snimku Deminog rituala.

"Ovi poznati 'bez makeupa' su i dalje umjetni! Ima nacrtane obrve, umjetne trepavice... Naravno da izgleda dobro!", komentirali su korisnici.

Izdvojeno

14. srpanj 2020 10:19