StoryEditor
LjepotaNova sezona, isti trend

Poznata Hrvatica podsjetila nas je da je ljeto iza 'kantuna', reagirale Seve i Batinićka: Zgodnice moja!

Piše J.V.
4. travnja 2018. - 22:19
revija_dojcinovic48-140416

Sjećate se kako smo prošle godine svi poludjeli za jednodijelnim kupaćim kostimima? Preplavili su plaže, Instagrame, a čisto sumnjamo da ste uspjeli odoljeti tolikoj invaziji.

Čini se da ludilo još nije splasnulo, ako je suditi prema katalozima i izlozima popularnih dućana, tako da slobodno planirajte ponovno uskočiti u prošlogodišnji model. Ako ste se pak oduprli trendu, ove godine razmislite, ako ne ništa, barem s praktične strane!

Najprije, jednodijelni kupaći kostim najlakše 'pretvorite' u 'outfit' za plažni kafić, pa čak i izlazak. Nosite ga umjesto 'bodyja' na suknje i hlačice ili se pak samo zaogrnite maramom, pa pravac na kavu. Sakriva i sitne nedostatke, ako vam se ne da uvlačiti stomak dok sjedite i komentirate ostatak ekipe u kafiću.

Sve prednosti ovoga komada otkrila je očito i jedna naša poznata dama. Iva Radić malo je požurila s najavom da je ljeto iza 'kantuna', pa je objavila fotografiju koja je vjerojatno neke i poprilično zatekla. Pa ako niste spremni za svlačenje na plaži... 


Iva definitivno je, sudeći prema reakcijama, koje od vremena objave nisu stale. Požurile su joj 'čestitati' na figuri i neke njene slavne prijateljice, Severina i Marijana Batinić. 

'Zgodnice moja!', prokomentirala je Seve Ivinu zavidnu figuru, a ostali su se samo imali složiti.

#SEVERINA#MARIJANA BATINIĆ#IVA RADIĆ

Izdvojeno

07. srpanj 2020 04:30