StoryEditor
LjepotaNeprepoznatljiva

Ovakvo izdanje nismo očekivali od nje: Antonia Dora Pleško iznenadila kompletnom promjenom imidža

Piše PSD
1. ožujka 2018. - 13:23
naslovna

Kada se pojavila, po drugi puta, u Supertalentu, Antonia Dora Pleško mnoge je iznenadila svojom promjenom. Naravno, jer sjećali smo je se kao djevojčice s gromkim glasom, a na pozornicu je stupila odrasla djevojka s vlastitim stilom.

Iz emisije u emisiju pratili smo njenu evoluciju, ne samo u odabiru pjesama i općenitoj zrelosti, već i stilsku. Od 'casual', šarene i pomalo boho djevojke dobili smo pravu damu u večernjim haljinama, a njeno 'Purple rain' izdanje u dugoj, svjetlucavoj haljini svi pamtimo. Pokazala nam je da nije strogo vezana uz jedan pravac, pa se iz tjedna u tjedan 'igrala' kombinacijama. Da se stilski još uvijek traži, pokazala je posljednjom svojom objavom na facebooku. Kompletna promjena imidža neke je sigurno šokirala, ali ne možemo se oteti dojmu da se Antonia nekako posebno snašla u ovome izdanju.

Ne znamo je li joj kao inspiracija poslužila Alicia Keys čije je stihove citirala u objavi, ili pak Rihanna, na koju nas je čak i podsjetila izgledom, ali moramo priznati - frizura joj stoji. Splićanka je napravila pravi 'makeover' i splela kosu u sitne pletenice, a izdanje od nje definitivno nismo očekivali.Popratila je 'look' i dugim noktima, pa se i njima pohvalila, a obožavatelji su jednoglasno zaključili da je 'extra'.

 

Izdvojeno

13. srpanj 2020 22:43