StoryEditor
Ljepota'To je kažnjivo'

Običan 'beauty' trend ili pretjerivanje? Novi imidž Lane Jurčević raspalio obožavatelje: Nije to za tebe!

Piše J.V.
10. travnja 2018. - 23:07
lana_jurcevic03-110616

Nekome 'običan' beauty trend, nekome bizarno. Navikli smo već na ekstenzije u kosi, umjetne nokte i šminku koja u potpunosti može promijeniti nečije crte lica, ali kada se radi o lećama u boji, većina je usuglašena: izgledaju jednostavno - čudno.

Ne samo zato što su 'invazivne', a neki kažu i prilično neudobne za nošenje, već imaju neobjašnjivu sposobnost mijenjanja nečijeg izraza lica. A opet, estetske korekcije kod nas su apsolutno prihvaćene, više ih se nitko ne srami spomenuti, pa (navodno) ni priznati da se podvrgnuo/la istima. U čemu je onda 'štos' sa lećama u boji?

Svaki put kada nas neka naša zvijezda počasti novom objavom hvaleći se novom bojom očiju, naiđemo na lagano zgrožene komentare. Užasavaju se pratitelji, kažu, takvih promjena i uglavnom savjetuju povratak na staro. Tako je bilo i ovoga puta.

Lana Jurčević 'navukla' se, naime, na leće koje njene smeđe oči pretvaraju u plave, pa je priupitala i svoje pratitelje koje su im bolje. Sigurno nije očekivala rafal negativnih komentara, ali ih je, uz rijetke koje ju podržavaju u naumu, dobila.

 

‘bate, ako danas možeš birati boju očiju 👀, zamisli kakve sve onda tek genijalne odluke možeš donositi u životu - sami biramo svoj put i sami smo odgovorni za svoju sreću. Stalno smo skloni predbacivati drugima da su nam napravili ovo ili ono. Možda i jesu, ali na nama je hoćemo li dopustiti da nas slome ili ćemo sami sebe ojačati radom na sebi. Nije lako, ali je moguće i osjećaj je SAVRŠEN. 👐🏼 @willsmith je snimio super video na temu odnosa između njegove žene i njega. Probat ću naći link pa staviti u instastory. _______________________________________ Nego, što vi kažete na oči, moje smeđe ili @desioeyes plave? 🦋 _______________ Malo sam se igrala pa da me ne pitate u dm stalno, evo tu 😂: @maybelline Fit me puder i korektor, Master Chrome highligter, Master sculpt za konturiranje @natashadenona Sunset palette @ardellbeauty trepavice Usta: sve i svašta 🤷🏻‍♀️😄 Foto by @xolor_ 💪🏼

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on


"Mislim da Bog nije pogriješio kada ti je dao smeđe oči", "Tu uopće ne izgledaš kao maserati, a kamoli Kim Kardashian", "Bolja si u prirodnom izdanju. Ovo pretjerivanje nije za tebe...", pisali su joj.

"Ovoliko photoshopa je kažnjivo... ali zbilja", dodao je jedan, onako usput, da se nađe.

 

#LANA JURČEVIĆ#LEĆE U BOJI

Izdvojeno

07. srpanj 2020 21:48