StoryEditor
LjepotaJoš zgodnija

Nova hrvatska Miss Universe žestoko trenira, voli pozirati na plaži, a nisu joj strani ni seksi 'selfiji': pogledajte profil novookrunjene ljepotice

Piše J.V.
22. travnja 2018. - 21:54

Novogradišćanka Mia Pojatina sinoć je okrunjena za Miss Universe Hrvatske, a njene fotografije s natjecanja obišle su danas sve naše medije. Zgodna brineta nastupom je tek pobudila zanimanje javnosti; ono će, vjerujemo, porasti kada novi obožavatelji bace pogled na njen profil na Instagramu.

Mia Pojatina je Miss Universe Hrvatske 2018., lentu ponijela i atraktivna Splićanka; Ivana Trump bila je najpoznatija gošća večeri

Mia naime gušta u objavi provokativnih fotografija: u seksi 'outfitu' za trening, kupaćem kostimu ili pak pripijenoj haljinici, ne suzdržava se ni od čega. Pretpostavljamo zato da će broj njenih pratitelja idućih dana porasti, jer već su se neki oglasili komentirajući izdanja. 
 

 

 

🌞

A post shared by Mia ⭐️ (@miapojatina) on

 

 

⭐️🎶👑 @ella.delac make up 💁🏽‍♀️💫💄

A post shared by Mia ⭐️ (@miapojatina) on


Dvadesetdvogodišnjakinja je diplomirala na zagrebačkom Zdravstvenom veleučilištu medicinsko laboratorijsku dijagnostiku. Omiljeni hobiji su joj boks, dvanaest godina trenira odbojku, a petnaest svira klavir. Svestrana Mia valjda je upravo zato oduševila žiri, a nije ni publika ostala imuna na njene talente.

"Dobro je osjećati se atraktivno izvana, ali biti pametan i siguran u sebe iznutra je ono što je bitno", poručila je Mia svojim obožavateljima nakon što je ponijela kući krunu, a toga se mota očito pridržava.
 

#MISS UNIVERSE#MIA POJATINA

Izdvojeno

06. srpanj 2020 16:00