LjepotaOvoga ljeta sjajimo

Jeste li sigurne da znate pravilno nanijeti iluminator? Pogledajte kako to radi hrvatska Kim Kardashian, mogle biste ostati iznenađene

Piše J.V.
32450929_614112872301856_5214924113704910848_n

Ovoga ljeta sjajimo kao nikada do sad i ne možemo biti više oduševljene zbog toga! Mokri 'look', sjajilo na usnama, iluminator na jagodicama - prolazi sve, samo ne 'mat' izgled. Čak ni popularnim 'suhim' ruževima nema mjesta u ljetnim mjesecima, zaboravite na teške pudere u prahu, pa čak i rumenila...

Bronzer i iluminator sve su što vam treba za savršeni, prirodno osunčan izgled, čak i ako o plaži još uvijek samo sanjarite. Tu je šminka da nam priskoči u pomoć, a iluminatoru smo već opjevale mnoge pjesme.
 


No jeste li sigurne da ovaj trenutno najpopularniji 'make up' proizvod nanosite na pravilan način?

Većina prilikom nanošenja sjaja na lice zaboravi nekoliko ključnih mjesta: luk iznad usana i - nos. Iako je prije nekoliko godina sjajna T-zona bila među najvećim make up propustima, danas je poželjno da lice izgleda što prirodnije. Nikako masno, ali sjajno itekako.

Pogledajte kako to radi 'hrvatska Kim K', Jelena Perić. Vizažistkinja je kratkom snimkom pokazala na koja mjesta nanosi kapljice omiljenog iluminatora, a mnoge su njene pratiteljice u komentarima primijetile kako neka od tih mjesta redovito 'preskaču', nenamjerno naravno. 

I zadnja napomena: ne zaboravite dekolte!
 

 

#JELENA PERIć#ILUMINATOR