LjepotaNE LIČI NA SEBE

Bila je i onda preseksi: otkrivamo kako je hrvatska Kim Kardashian izgledala na početku karijere

Piše M.K.
7. ožujak 2017. - 11:01
jelena

Ime Jelene Perić svim domaćim pratiteljima beauty trendova itekako je dobro poznato. Ona je, dakako, proslavljena hrvatska Kim Kardashian, čiji rad na Instagramu prati  milijun pratitelja i najpraćenija je Hrvatica u svijetu društvenih mreža.

Da će ljepota biti njezina profesija Jelena je, očito, oduvijek znala, jer se i 2010. godine prijavila na izbor za Miss Hrvatske. Na fotografiji kojom je tada javnosti bila predstavljena zajedno s ostalim natjecateljima apsolutno je neprepoznatljiva.

Jelena je, ruku na srce, i tada bila jako atraktivna, ali da bi je povezali s današnjim izdanjem - uistinu ne bi nikad.Iako ju je šminkanje, prema vlastitom priznanju, zanimalo cijeli život, upisala je Ekonomski fakultet, a razmišljala je i o studiju novinarstva. A onda od svih tih varijanti odustala i konačno završila željeni make up tečaj.

- Posao vizažista je varirao od mjeseca do mjeseca, jednom zaradiš tisuću kuna, drugi put deset tisuća. Zimi uopće nemaš posla, u proljeće stalno radiš.

Nije to siguran posao, nikad ne možeš biti financijski stabilan, pa sam kupila mali fotoaparat i počela kao modna blogerica. Cilj mi je bio da na neki način sebe reklamiram, kako bih dobila više posla - kao vizažistica. Nisam ni mogla sanjati u kojem će mi smjeru karijera otići - ispričala je prošle godine Jelena Perić, čije savjete o dotjerivanju danas milijun žena pomno prati i upija.

 

 

 

 

#JELENA PERIć#HRVATSKA KIM KARDASHIAN