StoryEditor
Karijera‘IZA GRADA‘

Na intrigantnu izložbu Mare Bratoš došla Sanja Putica i druga poznata lica, Đurđa Tedeschi pokazala kako obična marama u kosi može ‘spakirati styling‘

Piše M.K.
26. kolovoza 2020. - 09:43
Mara Bratoš i Sanja PuticaBožo Radić/Hanza Media

Središnji društveni događaj sinoćnje dubrovačke večeri bilo je otvorenje izložbe Mare Bratoš, upriličeno u Galeriji Otok - Art radionce Lazareti.

Intrigantni postav kojeg je Bratoš nazvala "Iza Grada", okupio je brojne znatiželjnike, ali i jako dobro poznata lica iz kulturnog života Dubrovnika i Hrvatske, a izložbu je među prvima pogledala i ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek.

image
Mara Bratoš i Nina Obuljen Koržinek
Božo Radić/Hanza Media


Maru Bratoš, kao i uvijek, ponosno je pratio njezin dečko, glumac Nikša Kušelj, a fotografije nastale u kamenolomu Dubac nedaleko od Dubrovnika, sa zanimanjem su došle vidjeti i glumice Doris Šarić Kukuljica i Perica Martinović, kao i Đurđa Tedeschi, koja svakog ljeta svoju zagrebačku adresu zamijeni dubrovačkom i uživa u kulturnoj ponudi grada.

image
Božo Radić/Hanza Media


U svakoj prigodi, dakako, pa tako i u ovoj, Đurđa Tedeschi se pojavila u sjajnoj odjevnoj kombinaciji, pri čemu je demonstrirala kako marame u kosi mogu biti izvanredan modni detalj i doslovno i figurativno, "spakirati styling i staviti na njega fjok".

Fotografije kamenoloma, koji godinama ugrožava život obližnjih mjesta koja trpe buku i potrese od miniranja, a čije su posljedice oštećenja kuća i oblaci prašine, sa zanimanjem su obišli mnogi, a priliku će imati do 4. rujna, dokad je izložba otvorena. 

image
Amela Čilić i Maro Kocković
Press

Fotoreporteri su snimili i Amelu Čilić, Sanju Puticu, Tomislava Čadeža, a tko je sve još bio i što je vidio pogledajte u našoj FOTOGALERIJI.

image
Božo Radić/Hanza Media
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. kolovoz 2020 15:35