Društvena mreža'Teća parti'

Zvuk lupkanja teško ćemo izbiti iz glave: tećica je zvijezda tučnjave ispred splitskog noćnog kluba, sprdaju se svi, ovo su najbolje provale

Piše A. F., J. V.
tuca

Masovna tučnjava koja se prije dva dana dogodila ispred splitskog noćnog kluba poprimila je neke sasvim nove dimenzije. Glavna zvijezda cijelog događaja postala je tećica kojom je jedan od sudionika udario drugoga, a uslijedile su i reakcije na društvenim mrežama.

'Teća parti' postao teški hit na internetu: otkriveno je i gdje je jutro nakon tučnjave ispred splitskog noćnog kluba završio 'ubojiti potić'

Još nije objašnjeno, a vjerojatno će ostati i nerazrješeno, kako se tećica našla u jednome noćnom provodu - je li ju muškarac zabilježen na snimci slučajno pronašao u svome "portapaku", pa iskoristio kako bi lupio suparnika po glavi, ili mu je to uobičajena praksa. 

No zvuk lupkanja teško ćemo izbiti iz glave...

Tećica, potić, tava - nezaobilazan je postao to rekvizit za izlazak u grad, ako je suditi prema komentarima na fejsu. Teško da će se ljudi uskoro prestati sprdati s tećicom, a među provalama je i video koji je objavio negdašnji Cro Copov suvježbač, Domagoj Ostojić – Buco.

 

#TUčNJAVA#TEćA#TEćICA