StoryEditorOCM
Društvena mrežaČetiri cilindra

Zoran Šprajc javio se nakon operacije srca, iz bolnice upozorio na teške uvjete: Sve je prošlo dobro. Loša vijest je da pritisak postaje sve veći...

Piše M.P.
6. studenog 2020. - 15:50

Voditelj RTL Direkta, Zoran Šprajc (52) objavio je na društvenim mrežama da je uspješno operiran.

Nakon što je u studenom 2019. doživio drugi infarkt, tada mu je ugrađen i drugi stent, a liječnici su ga upozorili kako je od trećeg infarkta bio udaljen "nekoliko minuta".

Tada je voditelj i urednik Direkta objavio kako radi na promjeni životnih navika. Uz poboljšanu je prehranu prestao pušiti, a bacio se i na vježbanje. 

U današnjoj objavi poručuje:

"Kao i svaki pravi motor (a osobito onaj koji pogoni ovakav teretnjak) konačno i moj ima četiri cilindra. Upgrejdanje i fine tuning izvršeni pod ravnanjem maestra Borisa Starčevića i prve violine Tomislava Letilovića u kardioloskoj radionici KB Merkur Damira Kozmara.

Sve je prošlo dobro da ne može bolje a još dobrija vijest za sve pacijente KB Dubrava je da su uz Merkur i ostale zagrebačke bolnice počele prihvaćati pacijente s Dubrave. Loša vijest je da pritisak postaje sve veći i ako se ovako nastavi postat ce neizdrživ. Zato sebe i svoje čuvajte više nego ikada!

Vidimo se u ponedjeljak u Rtl Direktu", napisao je Šprajc.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2023 00:24