StoryEditor
Društvena mrežaODLUČILA SE BORITI

‘Znam tko ne bi želio da utihnem. I znam da bi moj suprug to blagoslovio…‘: Nikolina Pišek izazvala burne reakcije serijom fotografija i poslala poruku svima kojih se to tiče

Piše Mozaik SD
1. srpnja 2022. - 09:20

Nikolina Pišek odlučila je krenuti dalje nakon velike tragedije koja ju je zadesila, gubitka supruga Vidoja Ristovića.

Posvetila se poslovnim obvezama pa je na Instagramu objavila fotografije sa snimanja za jednu ordinaciju dentalne i estetske medicine.

"Ovako sam se od sada odlučila osjećati! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja… Život teče.

Znam tko ne bi želio da se zatočim u tuzi i u zamci predavanja sudbini, i znam tko ne bi želio da utihnem.

Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio… I tu sam, oslonac i stijena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrijednost.

Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži vjerojatnosti; istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja...", napisala je u opisu objavljenih fotografija, očito želeći poslati poruke onima kojih se to tiče.

Reakcije su bile brojne i burne:

"Užas, shvaćam da život ide dalje, al dobro ti pada na pamet da ideš po salonima na tretmane, Bože dragi", "Velika ljubav bila … čovjek se nije ni ohladio, a ti skačeš po tretmanima … Razumijem da život treba ići dalje, ali brate bit će vremena za fotokampanje i slično", "Najdivnija Nikolina; prošla sam kroz bol koju trenutno prolaziš ti... Glavu gore, bol neće proći, ali će utihnuti, vezati se za tebe i biti u kutku srca da te podsjeti što je moglo biti, a nije... Želim ti od srca svu hrabrost svijeta".

Podsjetimo, voditeljica proteklih tjedana vodi neugodnu bitku u javnosti sa svekrom, imućnim beogradskim trgovcem antikvitetima Vitorom Ristovićem, oko prava na nasljedstvo bračne stečevine.

Otac Vidoja Ristovića, u srbiji poznat kao Miša Grof, Nikolini osporava puno toga.

Nakon što je o podjeli imovine progovorila snaha Nikolina Pišek, Miša Grof  se ovako obratio novinarki:

"Samo ću te pitati, možemo li ti i ja sada dijeliti tvoju imovinu? Ne možemo! Pa ne može ni ona moju imovinu! Kako, dovraga, može dijeliti imovinu mog djeda? Naslijedio sam kuću u centru grada, 18 stanova koji su oduzeti mom djedu i vraćeni mi putem restitucije.

Naslijedio sam grobnicu na Novom groblju vrijednu pola milijuna eura, koja je napravljena od mramora i bronce. A sada, da ona sa mnom dijeli imovinu mog djeda i oca, moje majke? Ona neka dijeli, što da dijeli, ja ništa ne razumijem?!“ - rekao je za Kurir Vitor Ristović, pa je objasnio kako Nikolina ne može dobiti ni dio onoga što je ostalo nakon Vidoja.

“Sve je na meni” - podvukao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2022 05:13